AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

ΑΕΚ: Δουλειά στις στατικές φάσεις ο Αλμέιδα και προετοιμασία για Λαμία με πέντε εκτός (vids)

[ad_1]

Έμφαση στα αμυντικά στημένα και διπλό με ανακατεμένες ομάδες είχε το πρόγραμμα της ΑΕΚ την Τετάρτη στα Σπάτα με τον Αλμέιδα να μην έχει στη διάθεσή του τους Αμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Γκατσίνοβιτς, Φερνάντες και Ζίνι.

Με τις πέντε γνωστές απουσίες στα Σπάτα

Η ΑΕΚ ξεκίνησε την προετοιμασία της για την πρεμιέρα των play off με τα γνωστά προβλήματα. Εκτός παρέμειναν ο Άμραμπατ που συνέχισε αποφόρτιση, οι Λιβάι Γκαρσία και Φερνάντες που δεν είναι ακόμα έτοιμοι και οι τραυματίες Γκατσίνοβιτς και Ζίνι. Όλοι τους φαίνεται πως δύσκολα θα προλάβουν το παιχνίδι με τη Λαμία. Θυμίζουμε πως για το ματς αυτό θα απουσιάσει ο Τσούμπερ λόγω καρτών.

Έμφαση στα αμυντικά στημένα

Ο Αλμέιδα ξεκίνησε το πρόγραμμα δίνοντας έμφαση στην ανασταλτική λειτουργία στις στατικές φάσεις, καθώς όπως αποδείχθηκε και στο τελευταίο ματς με τον Άρη αποτελεί έναν τομέα που χρειάζεται βελτίωση. Με γεμίσματα τόσο από τη δεξιά όσο και από την αριστερή πλευρά με τη συμμετοχή δύο τετράδων εναλλάξ σε φάση άμυνας και επίθεσης και τους Στάνκοβιτς και Αθανασιάδη εναλλάξ επίσης στην εστία. Με τους Βίντα, Μήτογλου, Κάλενς και Ρόκσον να συμμετέχουν από τους στόπερ.

Την ίδια στιγμή στο άλλο μισό του γηπέδου γινόταν μίνι διπλό με έξι εναντίον έξι ενώ στη συνέχεια η ίδια άσκηση των αμυντικών στημένων εκτελέστηκε και από την άλλη ομάδα παικτών με τον Μήτογλου να παραμένει και να προστίθενται ο Μουκουντί αλλά και οι χαφ Γιόνσον, Σιμάνσκι και Λιούμπισιτς.

Διπλό με ανακατεμένες ομάδες

Στο δέυτερο μισό του πρόγραμματος ο Αλμέιδα πραγματοποίησε διπλό με 13 εναντίον 13 και ανακατεμένες ομάδες. Στάνκοβιτς, Χατζισαφί, Μουκουντί, Μήτογλου, Ρότα, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Λιούμπισιτς, Λαμαράνα, Ελίασον, Πισάρο, Τσούμπερ και Φαν Φέερτ στη μία και Αθανασιάδης, Χρυσόπουλος, Βίντα, Κάλενς, Ρόκσον, Πήλιος, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Αραούχο, Πόνσε, Σιντιμπέ, Πινέδα και Μαχαίρας στην άλλη. Το διπλό συνεχίστηκε ως το τέλος της προπόνησης με 11 εναντίον 11.


[ad_2]

Source link

Related posts

Παναθηναϊκός: Ντελίριο με παίκτες και φιλάθλους (vids)

Ορτέγκα: «Αξίζαμε να κερδίσουμε την ΑΕΚ» (vid)

Σάσαρι – Αρμάνι 89-83: Σπουδαία νίκη πριν την ΑΕΚ με σούπερ Χαραλαμπόπουλο

Αφήστε ένα σχόλιο