AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

ΑΕΚ Λάρνακας: Επίσημες προτάσεις σε Πίριτς, Γκαρσία, Πονς και Μάμα, η οψιόν και ο Τόμοβιτς (πληροφορίες)

[ad_1]

Την ίδια ώρα που το πρωτάθλημα μας μπαίνει στην τελική ευθεία με κρίσιμους αγώνας, ο Τσάβι Ρόκα «τρέχει» ταυτόχρονα και το κομμάτι ανανεώσεων και του προγραμματισμού ενόψει της νέας σεζόν.

Μία νέα σεζόν όπου θα γίνει προσπάθεια να διατηρηθεί ο βασικός κορμός της ομάδας και να χτίσει πάνω σε αυτόν προσθέτοντας νέες πινελιές. Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta Cyprus έχουν ήδη κατατεθεί επίσημες προτάσεις για ανανέωση των συμβολαίων των Κέναν Πίριτς, Άνχελ Γκαρσία, Πέρε Πονς και Ραφαήλ Μάμα, ενώ είναι σε εξέλιξη και άλλες επαφές με ποδοσφαιριστές.

Στόχος είναι παίκτες που έχουν να δώσουν πολλά στην ομάδα και που έδειξαν τι μπορούν να κάνουν να παραμείνουν και τη νέα σεζόν. Την ίδια ώρα το συμβόλαιο του Τόμοβιτς ανανεώνεται αυτόματα με την συμπλήρωση συγκεκριμένου αριθμού συμμετοχών, τις οποίες ακόμη δεν έχει φθάσει.

Οψιόν στους δανεικούς… Σχετικά με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται δανεικοί στην ΑΕΚ, ο Ντιονκού απ’ την Γρανάδα και ο Τόνγκια απ’ την Άαλμποργκ, υπάρχει στα συμβόλαια τους οψιόν αγοράς και δεν αποκλείεται η ΑΕΚ να κινηθεί για να τους κρατήσει καταβάλλοντας την σχετική ρήτρα.

Ο Τσάβι Ρόκα χειρίζεται όλα τα πιο πάνω θέματα και θα αποφασίσει ανάλογα πως θα προχωρήσει με τις δυο περιπτώσεις.

Το συμβόλαιο του Σιμόν

Έχει κερδίσει δικαιολογημένα τις εντυπώσεις ο Ραν Μπεν Σιμόν με τη δουλειά και τα αποτελέσματα του και ένα ερώτημα είναι αν θα συνεχίσει τη νέα σεζόν ή όχι. Η λογική λέει ότι η ΑΕΚ και ο Ρόκα θα επιδιώξουν την κατάλληλη στιγμή να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να τα βρουν.

Το συμβόλαιο του Σιμόν ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και δύσκολα δεν θα συνεχίσει.

Συγκέντρωση στην Πάφο

Το γεγονός ότι γίνονται ενέργειες με προτάσεις για ανανεώσεις και επαφές δεν σημαίνει ότι το μυαλό δεν είναι στο αγωνιστικό. Κάθε άλλο, άπαντες είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και επικεντρωμένοι σε αυτό το κομμάτι. Η αναμέτρηση με την Πάφο είναι ο πρώτος από τους δέκα τελικούς που έχει να δώσει η ομάδα στο πρωτάθλημα και μοναδικός στόχος είναι η νίκη και το τρίποντο.

Τόνγκια εκτός…

Μοναδική απουσία ενόψει Πάφου τη δεδομένη στιγμή είναι ο Τόνγκια ο οποίος είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Για την ώρα όλοι οι υπόλοιποι υπολογίζονται κανονικά.

[ad_2]

Source link

Related posts

Volley League Γυναικών: Ντέρμπι κορυφής στο Ολυμπιακό Χωριό

F1 – Πότε έμαθε ο Λεκλέρ τον ερχομό του Χάμιλτον στη Ferrari

Έρευνα: Ο καφές μειώνει τον κίνδυνο επανεμφάνισης του καρκίνου του εντέρου

Αφήστε ένα σχόλιο