AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

ΑΕΚ Λάρνακας: Μέσα ο Πίριτς, χωρίς Τόνγκια η προπόνηση

[ad_1]

Συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ Λάρνακας ενόψει του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ (31/3, 17:00), με επιστροφή Πίριτς αλλά χωρίς Τόνγκια, ενώ ακυρώθηκε η δημοσιογραφική διάσκεψη της Παρασκευής.

Με πρωινή προπόνηση συνέχισε την προετοιμασία της η ΑΕΚ ενόψει και του μεγάλου ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ που ακολουθεί. Ο Ραν Μπεν Σιμόν είδε τον Κέναν Πίριτς να επιστρέφει στην Κύπρο και να λαμβάνει κανονικά μέρος στις προπονήσεις.

Απών είναι ο Τόνγκια ο οποίος σήμερα θα επιστρέψει στην Κύπρο, έτσι από αύριο (28/3) θα ενσωματωθεί ξανά στις προπονήσεις της ομάδας. Ο Ιταλός είχε υποχρεώσεις με την εθνική κάτω των 21 και από αύριο μπαίνει και αυτός σε ρυθμούς… ΑΠΟΕΛ.

Ο Ιταλός είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και στην ΑΕΚ στηρίζουν πολλά πάνω του στην προσπάθεια που κάνουν για να μπορέσει η ομάδα να παλέψει μέχρι τέλους για την κατάκτηση του τίτλου. Την ίδια ώρα αναμένεται να γίνουν προσπάθειες, αν δεν έχουν ξεκινήσει ήδη, για να μπορέσει η ΑΕΚ να τον διατηρήσει με κάποιο τρόπο στο ρόστερ της. Είτε μέσα από τις διαπραγματεύσεις να μειώσει το ποσό της ρήτρας, είτε να τον κρατήσει για ένα ακόμη χρόνο δανεικό.

Για την ώρα όμως αυτά δεν αποτελούν προτεραιότητα στην ομάδα της Λάρνακας μιας και η σκέψη όλων είναι στην κατάλληλη προετοιμασία για τον αγώνα που έρχεται με το ΑΠΟΕΛ. Πιθανή κατάκτηση του τίτλου από την ΑΕΚ θα της δώσει και μεγαλύτερη οικονομικά άνεση για να προχωρήσει σε κάποιες κινήσεις, όπως και αυτή του Τόνγκια.

Ακυρώθηκε η Διάσκεψη της Παρασκευής

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η Διάσκεψη Τύπου της Παρασκευής όπου θα ανακοινώνονταν οι εκδηλώσεις και οι δράσεις για τους εορτασμούς των 30 χρόνων ΑΕΚ και των 100 χρόνων ιστορίας. Σύντομα θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία η οποία εκτιμάται θα είναι μέσα στην επόμενη βδομάδα.

[ad_2]

Source link

Related posts

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

Κινγκς-Τίμπεργουλβς 98-110: Συνεχίζει από την κορυφή η Μινεσότα

LIVE οι Αταμάν και Γκονζάλεθ

Αφήστε ένα σχόλιο