AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

ΑΕΚ Λάρνακας: Με τον κόσμο στο πλευρό της «κυνηγάει» το -7 από την κορυφή

[ad_1]

Η ΑΕΚ Λάρνακας πρέπει να… εκμεταλλευτεί την ισοπαλία ανάμεσα σε Απόλλων και ΑΠΟΕΛ και να διεκδικήσει το τρίποντο κόντρα στον Οθέλλο, στην 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta.

Η ισοπαλία χθες ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ δίνει μία διπλή ευκαιρία στην ΑΕΚ. Η ομάδα του Ραν Μπεν Σιμόν αντιμετωπίζει σήμερα τον Οθέλλο στο «Αμμόχωστος» και έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Οτιδήποτε άλλο θα είναι αποτυχία, ειδικά με την ευκαιρία που της παρουσιάζεται.

Και λέμε ευκαιρία γιατί χθες στη Λεμεσό, τόσο ο Απόλλωνας όσο και το ΑΠΟΕΛ άφησαν από δυο βαθμούς. Έτσι, η ΑΕΚ αν κερδίσει θα βγει διπλά κερδισμένη. Απ’ τη μία θα μπορέσει να πάει στο +6 από τον Απόλλωνα που ουσιαστικά την καταδιώκει για μία θέση στην εξάδα και την ίδια ώρα θα μειώσει στο -7 από την κορυφή και το ΑΠΟΕΛ.

Σε αυτή της της προσπάθεια θα έχει στο πλευρό της και 1400 οπαδούς της οι οποίοι θα βρίσκονται στο πέταλο και αναμένεται να κάνουν έδρα τους το γήπεδο. Το θέμα είναι να μπορέσει η ομάδα να ανταποκριθεί, μιας και στην προηγούμενη της επίσκεψη στο «Αμμόχωστος», απέναντι στην άλλη νεοφώτιστη του πρωταθλήματος την ΑΕΖ, γνώρισε οδυνηρή ήττα με 3-1. Από τότε βέβαια έχουν αλλάξει πολλά στην ομάδα και ο Σιμόν το είπε και χθες στις δηλώσεις του ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία χαλάρωση.

Με τρίποντο η ΑΕΚ αποκτά ξανά εκείνη την φλόγα και την σπίθα που της έλειπε μέχρι πρόσφατα και μένει κοντά στις θέσεις της πρωτιάς.

Αγωνιστικά το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι. Μοναδικό ερωτηματικό ο Άνχελ Γκαρσία κατά πόσο είναι 100% έτοιμος και αν θα ξεκινήσει βασικός που μάλλον είναι το επικρατέστερο σενάριο.

Πιθανή ενδεκάδα…

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να δούμε τον Πίριτς, δεξί μπακ τον Ντιονκού, αριστερά ο Γκαρσία αν είναι έτοιμος απόλυτα θα παίξει βασικός, διαφορετικά θα πάρει φανέλα ο Γκαλιόλο και κεντρικοί αμυντικοί οι Τόμοβιτς και Ρομπέρζ, αν και επιστρέφει ο Μιλίσεβιτς και διεκδικεί και αυτός θέση στο αρχικό σχήμα.

Στην μεσαία γραμμή θα κινείται ο Πονς με τον Γκουστάβο, επιτελικός μέσος θα είναι ο Ντίμερς, στα δυο άκρα της επίθεσης οι Γκιούρτσο και Φαράζ αριστερά και δεξιά αντίστοιχα και στην κορυφή επιστρέφει ο Φραν Σολ.

Περίπου 1400 φίλοι της ΑΕΚ θα είναι στο γήπεδο για να στηρίξουν την ομάδα τους σε μία ακόμη αναμέτρηση.

[ad_2]

Source link

Related posts

Παρτίζνα – Μπούντουτσνοστ 96-83: Το σερί συνεχίζεται

Ο Ντοναλντ Τραμπ καλείται να καταβάλει 83,3 εκατ. δολάρια σε αρθρογράφο

Τζέιμς: «Ποια συμφωνία με τον Ολυμπιακό; Νευριάζετε με πράγματα που διαβάζετε στο ίντερνετ;»

Αφήστε ένα σχόλιο