AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

ΑΕΚ Λάρνακας, Σιμόν: «Δημιουργούμε έναν σύλλογο με DNA νικητών, χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας»

[ad_1]

Ο Ραν Μπεν Σιμόν παραχώρησε δηλώσεις στο διαδικτυακό κανάλι της ΑΕΚ Λάρνακας και μίλησε για το πώς θα προσεγγίσουν το ερχόμενο ματς κόντρα στην Πάφο (22/1), αλλά και για τη σημασία της στήριξης του κόσμου.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ Λάρνακας μίλησε στην κάμερα της ομάδας για το ερχόμενο κρίσιμο ματς κόντρα στην Πάφο, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta (22/1).

Στάθηκε στη νοοτροπία της ομάδας ενόψει της συνέχειας, στο δέσιμο μεταξύ των παικτών, αλλά και στη μεγάλη συμβολή του κόσμου, που στηρίζει με την παρουσία του στο γήπεδο εκείνον και τους ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ραν Μπεν Σιμόν:

«Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, είμαστε σε ένα κομβικό σημείο στο πρωτάθλημα και πρέπει να πάρουμε τη σωστή κατεύθυνση, αλλά θα σας πω κάτι, δημιουργούμε ένα DNA ενός συλλόγου νικητών και πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε προς αυτήν την κατεύθυνση. Παρά το ότι παίζουμε απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα, έχουμε τον δικό μας στόχο, ερχόμαστε με πλήρη σύνθεση και οι προσδοκίες από τους εαυτούς μας είναι μεγάλες.
Τώρα χτίζουμε την ταυτότητά μας ως ομάδα και το κάνουμε καλά. Είμαι ικανοποιημένος από το πως πάνε τα πράγματα και έχουμε την πλήρη υποστήριξη από τους οπαδούς μας. Μας δίνουν θετική ενέργεια στο γήπεδο και τους χρειαζόμαστε στο πλευρό μας.
Όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι αυτή τη βδομάδα και υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός σε κάθε θέση. Μεταξύ των παικτών στον αγωνιστικό χώρο υπάρχει μία υγιής σχέση.»

Δείτε το βίντεο:

[ad_2]

Source link

Related posts

Ερυθρός Αστέρας: Νοκ άουτ για έναν μήνα ο Νέντοβιτς, καθησυχαστικά τα νέα για Τεόντοσιτς

NBA: Το εντυπωσιακό ανάποδο κάρφωμα του Γκριν στην κορυφή του Top 10 (vid)

Γαλλία: Το δικαίωμα στην άμβλωση εγγράφεται σήμερα ρητά και απερίφραστα στο Σύνταγμα

Αφήστε ένα σχόλιο