AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ 46- 62: «Κλείδωσε» την τέταρτη θέση με διπλό στη Λεμεσό

[ad_1]

Με νίκη για τον ΑΠΟΕΛ Περεστρόικα έπεσε η αυλαία για την 21η αγωνιστική στην 1η φάση της ΟΠΑΠ Basket League, καθώς η ομάδα της Λευκωσίας, κέρδισε εκτός έδρας την Payabl. EKA ΑΕΛ με 62-46 και τερμάτισε τέταρτη.

Ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε με 62-46 της ΑΕΛ στη Λεμεσό στο ματς που ολοκλήρωσε τη δράση της 21ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα OPAP Basket League.

Στο ημίχρονο είχε προηγηθεί με 40-19 και είχε για κορυφαίο τον Μπλάκμον (20 πόντοι, 4/4 βολές, 5/10 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 4 ριμπάουντ).

Έτσι, τερμάτισε οριστικά στην 4η θέση ενόψει των πλέι οφ.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 12-18, 19-40, 28-55, 46-62.

Payabl. EKA ΑΕΛ (Κάλια Παπαδοπούλου): Mc Clure 6, Shepherd 11, Μονιάτης, Flowers 10, Γεωργίου 2, Βάκης 8 (1), Μύθιλλος 4, Αρμακόλας 4, Davis, Χριστοφίδης 1.

ΑΠΟΕΛ Περεστρόικα (Νικόλας Παπαδόπουλος): Jacobs 6, Blackmon 20 (2), Κοιλαράς 6, Galloway, Nottage 14 (1), Γιανναράς 11 (3), Παπαμιχαήλ 3 (1), Σολωμού, Grace, Πυρίλλης 2.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ

Μετά την ήττα, η ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία θέλησε να απολογηθεί για την κακή εμφάνιση και την ήττα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ως Διοικητικό Συμβούλιο της PAYABL EKA AEΛ, θέλουμε να απολογηθούμε στον κόσμο μας για την κακή εμφάνιση της ομάδας μας στον σημερινό αγώνα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.
Η ομάδα μας σήμερα είχε πολύ κακή απόδοση απέναντι στον αντίπαλο αδικώντας τον εαυτό της. Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για αυτή την κακή εμφάνιση και καλούνται όλοι να σηκώσουν κεφάλι και να επαναφέρουν άμεσα στην ομάδα το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο.
Τέλος, διαβεβαιώνουμε τον κόσμο μας ότι η ΑΕΛ έχει στόχους και θα συνεχίσει να τους υπηρετεί πιστά για να φτάσει εκεί που της αξίζει.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
PAYABL EKA ΑΕΛ

[ad_2]

Source link

Related posts

Με νίκη ξεγνοιάζει η Καρμιώτισσα

Επίσημο: Αποκλείστηκαν από το Grand ΗΠΑ Χάμιλτον και Λεκλέρ

Βαλένσια: «Χρειαζόμασταν τη δεύτερη σερί νίκη για ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λόγους»

Αφήστε ένα σχόλιο