AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

ΑΕ Ζακακίου – Εθνικός Άχνας 0-1: Με Καμπρέρα, το σύνολο του Σατσιά μένει ζωντανό για την παραμονή

[ad_1]

Συνεχίζει το αρνητικό σερί της η ΑΕΖ, με την ομάδα του νεοφερμένου Πάντσεον να υφίσταται την πέμπτη διαδοχική της ήττα. Ο Εθνικός πήρε τη νίκη με 1-0 (3/3) και πλέον έχει χτίσει απόσταση ασφαλείας από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.

1ο ημίχρονο

Παρακολουθήσαμε ένα πολύ μέτριο πρώτο ημίχρονο, το οποίο στο μεγαλύτερο μέρος του είχε πολύ αργό ρυθμό. Παρά το ότι η ΑΕΖ κρατούσε περισσότερο την μπάλα, η πρώτη καλή φάση στο ματς προήλθε από τον Ηλία.

Ο Κύπριος φορ των φιλοξενούμενων, στο 18ο λεπτό , με εξαιρετική ατομική προσπάθεια ελευθερώθηκε από τους αμυντικούς του Πάντσεον και έκανε το σουτ από το όριο της περιοχής. Ο Μιλοσάβλεβιτς εκτοξεύτηκε και μπλόκαρε την μπάλα, κρατώντας το μηδέν.

Η μεγάλη ευκαιρία έλειπε με τη συμπλήρωση του μισαώρου, με τον Μαρίνο Σατσιά να είναι εμφανώς δυσαρεστημένος από τους παίκτες του, που δεν μπορούσαν να φτάσουν με αξιώσεις μέχρι την αντίπαλη περιοχή.

Στο 38′, ο Κλε έφτασε μπροστά από την εστία του Εθνικού, αλλά δεν ήταν καλό το τελείωμά του και έχασε μία τελευταία ευκαιρία να δώσει στην ομάδα του το προβάδισμα πριν την ανάπαυλα.

2ο ημίχρονο

Καμία αλλαγή στην εικόνα των δύο ομάδων μετά την έναρξη και του δεύτερου ημιχρόνου. Με την πάροδο του χρόνου, ο Εθνικός είχε κάνει συχνότερες τις επισκέψεις του στην περιοχή του Μιλοσάβλεβιτς αλλά και πάλι οι παίκτες του Σατσιά δεν μπορούσαν να χτίσουν το παιχνίδι όπως ήθελαν.

Η μεγαλύτερη φάση στο ματς σημειώθηκε στο 52΄, με τον γκολκίπερ των φιλοεξούμενων να πραγματοποιεί μία σωτήρια διπλή απόκρουση. Ο Ριστέφσκι σημάδεψε το δοκάρι και στη συνέχεια ο Ηλία πήρε το ριμπάουντ. Ο δεύτερος σούταρε αλλά βρήκε και πάλι τον συμπαίκτη του, με τον Μιλοσάβλεβιτς να επεμβαίνει σταματώντας το πλασέ του.

Το σκηνικό άλλαξε, όταν στο 64΄ ο διαιτητής της αναμέτρησης καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Εθνικού μετά από χέρι του Σαρφό. Ο Καμπρέρα ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Λίγα λεπτά πριν το τελευταίο σφύριγμα (90+4′), ο Ρέινολντς πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΑΕΖ (Τζέισον Πάντσεον): Μιλοσάβλιεβιτς, Ε. Αντωνίου (73′ Χριστοφή), Γιαντάλ, Ρέινολτς, Ελευθερίου (73′ Ρουίζ), Σαρφό, Σάμπο, Κλε, Κάστρο, Ντιγκινί, Βάλντι (83′ Σιφναίου).

Εθνικός (Μαρίνος Σατσιάς): Παναγή, Στυλιανού, Αρτυματάς, Ριστέφσκι, Λομοτέι, Ντε Ιριόντο, Λίπσκι (76′ Iωάννου), Πεχλιβάνης (68′ Μπίκερ), Ντράζιτς (68′ Μπέκερ), Μ. Ηλία, Καμπρέρα.

[ad_2]

Source link

Related posts

Η βαθμολογία στον όμιλο του Άρη: Έχασε αλλά δεν χάθηκε, αυτή είναι η κατάσταση στο γκρουπ

Το Gran Turismo 7 υποδέχεται 3 νέα αυτοκίνητα και events (vid)

Απόλλων -ΑΕΛ: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι

Αφήστε ένα σχόλιο