AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

ΑΕ Λεμεσού: Τέσσερις ήδη εκτός και θα έχει συνέχεια η… σκούπα!

[ad_1]

Ο νέος χρόνος θα βρει την ΑΕΛ… αποδεκατισμένη, με τέσσερις παίκτες της να έχουν ήδη πάρει το δρόμο της εξόδου από τη Λεμεσιανή ομάδα.

Εδώ και καιρό ο Μπεραχίνο για διάφορους λόγους δεν είναι στα πλάνα του προπονητή της ΑΕΛ, Τόνι Κόσκελα.

Προ μερικών ημερών, από ότι πληροφορηθήκαμε κυρίως η απόφαση για άμεση λύση της συνεργασίας ήταν με τον Τσέρνιχ ήταν για παράπτωμα του παίκτη, χώρισαν οι δρόμοι με τον πρώτο επίσημα παίκτη που αποχώρησε ενόψει της μεταγραφικής περιόδου Ιανουαρίου.

Επίσης, οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών κάνουν λόγο πως ακόμη δύο παίκτες είναι εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας. Για διάφορους λόγους οι Κοντινέλα και Τσούκα θα αποτελέσουν και αυτοί παρελθόν από την ΑΕΛ.

Άρα, μέχρι στιγμής αναφέραμε τέσσερις παίκτες ότι δεν θα είναι στην ΑΕΛ από τον Ιανουάριο του 2024.

Εντούτοις, οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως ακόμη ένας τουλάχιστον παίκτης θα αποτελέσει παρελθόν από τη Λεμεσιανή ομάδα.

Αφού περάσουν οι μέρες των Χριστουγέννων, θα εντατικοποιηθούν οι διεργασίες στην ΑΕΛ για τις μεταγραφές. Όπως ανέφερε και στην πρόσφατη δημοσιογραφική διάσκεψη των γαλαζοκιτρίνων, ο πρόεδρος, Νίκος Χριστοδουλίδης, παρά το οικονομικό πρόβλημα, θα γίνει ενίσχυση της ομάδας, με ότι χρειάζεται ο Τόνι Κόσκελα. Προτεραιότητες είναι η απόκτηση κεντρικού αμυντικού και στράικερ.

[ad_2]

Source link

Related posts

Οι εφέτες, η αξιοπιστία του πρωταθλήματος και το «ιδιαίτερο» των ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ! | Blog – Κώστας Νικολακόπουλος

Με αναφορά στον Μίκη Θεοδωράκη η απάντηση της Ζαχάροβα στον Μητσοτάκη: «Μην προδίδεις Κυριάκο τη μνήμη της Ελληνικής Αντίστασης!»

Χοκς – Μάβερικς 143-148: Επικός Ντόντσιτς με «70αρα»! (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο