AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Αθανασίου: «Τελικός είναι κάθε ματς, δεν έχουμε την πολυτέλεια να ξεχωρίζουμε τα παιχνίδια»

[ad_1]

Για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά και το επόμενο ματς κόντρα στη Λαμία μίλησε ο Βασίλης Αθανασίου.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έφυγε με άδεια… χέρια από το Φάληρο καθώς ηττήθηκε με 3-1 από τον Ολυμπιακό για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Superleague. Ο Βασίλης Αθανασίου στάθηκε στο αποτέλεσμα, στη δική του εμφάνιση αλλά και το ματς με τη Λαμία.

Για την 1η του συμμετοχή φέτος στο ίδιο γήπεδο όπου συμπτωματικά πριν 3 χρόνια είχε κάνει και ντεμπούτο με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με δύσκολο αντίπαλο, αλλά η καθημερινή δουλειά που κάνουμε με τον κ. Παγανιά και τον προπονητή μας. Προσπάθησα να σταθώ αντάξια. Κρατάμε την προσπάθεια, σίγουρα δεν μας αρέσει το αποτέλεσμα, αλλά μας ικανοποιεί η προσπάθεια».

Για την κατάθεση ψυχής: «Αυτό είναι το θετικό, ότι προσπαθήσαμε σήμερα ακόμα και μετά το 3-1. Θεωρώ πως αν είμαστε έτσι και στα επόμενα παιχνίδια θα έχουμε πολύ καλή πορεία».

Για το αν είναι τελικός το ματς με την Λαμία: «Τελικός είναι κάθε ματς από εδώ και πέρα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να ξεχωρίζουμε τα παιχνίδια, είτε είναι με τον πρώτο είτε τον τελευταίο, κάθε ματς το κοιτάμε ξεχωριστά σαν τελικό».

[ad_2]

Source link

Related posts

Βίντεο ντοκουμέντο από την δράση σπείρας διαρρηκτών στα βόρεια προάστια

Χάποελ Τελ Αβίβ: Ανακοίνωσε τον πρώην παίκτη του Άρη, Γουίλ Κάμινγκς

Ρόμα: Έκσταση Ντε Ρόσι, «κάηκε» το Ολίμπικο μετά την πρόκριση (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο