AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (24/12) στο Gazzetta

[ad_1]

Τα μεταγραφικά Ολυμπιακού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στα σημερινά πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων.

Πρέσινγκ Ολυμπιακού για Περέιρα, άστρο λαμπρό οδηγεί τον Παναθηναϊκό

Sport Day: Αστρο λαμπρό οδηγεί τον Παναθηναϊκό, με την τιμή του Ιωαννίδη να ανεβαίνει 6 φορές. Πρέσινγκ του Ολυμπιακού για τον Λέο Περέιρα, εισιτήρια προς ναυτιλομένους, αναλυτικά ο νέος ψηφιακός τρόπος, μέσω κινητού τηλεφώνου, με τον οποίο θα εισέρχονται στο εξής οι φίλαθλοι στα γήπεδα. Φαλ, εσύ δεινόσαυρε. Στη Σκωτία γράφουν ότι η Σέλτικ ενδιαφέρεται για Κοτάρσκι. Το homework του Αλμέιδα.

Live Sport: Τρέλα εις διπλούν, ντελίριο των οπαδών του εξάστερου, sold out το ματς με Ερυθρό Αστέρα. Η ΑΕΚ δεδομένα θα κοιτάξει για αριστερό μπακ και μεσοεπιθετικό τον Ιανουάριο. Οι Βραζιλιάνοι βλέπον Περέιρα στον Ολυμπιακό. SL1: Οι μικροί δεν… μεγάλωσαν. Σενάριο… τρόμου στην Μπαρτσελόνα, το θωρηκτό Φαλ και το ρεκόρ του

Φως των Σπορ: Θέλουν Λιμάνι, για διπλό χτύπημα ετοιμάζεται ο Ολυμπιακός. Ψηφίζει Πειραιά ο Περέιρα, στα ερυθρόλευκα θέλει να ντυθεί ο Παλαβεσίνο. Ενας χρόνος Ροντινέι, με τον Βραζιλιάνο να είναι η πιο επιτυχημένη μεταγραφή της τελευταίας διετίας. Η επιστροφή του Σακίλ Μακ Κίσικ.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Να τα πούμε; Ο ΚΠ σας λέει τα κάλαντα με όλες τις μεταγραφές του Θρύλου. Στόπερ και φορ ως τις 28/12. Τα νεότερα για Λέο, Αντρέ Σίλβα, Παλαβετσίνο, Κρέσπο, Ζοάο Βίκτορ, Βέζο. Βόμβα: Μήνυση σε 38 άτομα κάνει ο Ολυμπιακός, που τους χαρακτηρίζει πλοκάμια της εγκληματικής οργάνωσης που διοικεί το ελληνικό ποδόσφαιρο.

«ΑΕΚΑΡΑ βάλε κι άλλο γκολ, το μήνυμα του Λουτσέσκου για τη συνέχεια»

Ώρα των Σπορ: ΑΕΚΑΡΑ βάλε κι άλλο γκολ! Τρελά πράγματα, πρώτη μακράν στις τελικές, 67 παραπάνω τελικές από τον ΠΑΟΚ και 12 λιγότερα γκολ, 51 παραπάνω τελικές από ΠΑΟ και 14 λιγότερα γκολ. Σε αναζήτηση αριστερού μπακ η Ενωση, το 67,76% του Αλμέιδα, σήμερα στην Ωρα η συλλεκτική αφίσα του Κώστα Νεστορίδη.

Metrosport: Δεν χαλαρώνουμε, ο Λουτσέσκου έστειλε μήνυμα εγρήγορσης. Μουργκ: Αρπαξα τις ευκαιρίες στην κορυφή και τη νέα χρονιά. Crash Test για τον Αρη με 6 ματς σε 18 μέρες. Με την ψυχή στο στόμα ο ΠΑΟΚ την Καρδίτσα 72-69. Τρελαμένος με τη Μίκρα ο Μονεμβασιώτης, που είδε τις εγκαταστάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

[ad_2]

Source link

Related posts

Εμπίντ: Η εξάντληση του μετά τα πρώτα 11 λεπτά (vid)

Champions League: Στα σχοινιά η Μπάγερν κόντρα στη Λάτσιο, κυνηγάει το θαύμα η Σοθιεδάδ απέναντι στην Παρί

Λιονέλ Μέσι: Ο Αργεντινός αποκάλυψε το αγαπημένο γκολ της καριέρας του (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο