AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (14/01) στο Gazzetta

[ad_1]

Στα σημερινά πρωτοσέλιδα πρωταγωνιστούν το θέμα Μπρινιόλι, η μεγάλη πρόκριση της Εθνικής πόλο γυναικών, τα μεταγραφικά όλων των μεγάλων και τα ματς για τη Super League.

«Μπουρλότο με Μπρινιόλι, ξέσπασμα από Ολυμπιακό και… Γοργόνες στο Παρίσι»

Sport Day: Μπουρλότο! Παραμονές του αγώνα με την ΑΕΚ, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τελείωσε τον Μπρινιόλι, με ξεκάθαρες αιχμές ότι διάλεξε αντίπαλο στρατόπεδο. Παρίσι ερχόμαστε! Η Εθνική Πόλο κατέκτησε το 5ο μετάλλιο σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και το 13ο συνολικά απέναντι στην Ιταλία. Με buzzer beater Βαλένσια στο 90’+8′ ο Ατρόμητος 1-1 τον ΟΦΗ. Με υπογραφή Ουάρντα-Αλεξιτς 0-2 ο Πανσερραϊκός την Λαμία. Πήρε Κάστσουκ, κοιτάζει Ροζιέ και Σέντρικ Σοάρες ο ΠΑΟΚ. Ρελάνς! Πανέτοιμος να σπάσει το αρνητικό σερί εκτός έδρας ο Ολυμπιακός απέναντι στην Κηφισιά.

Live Sport: Ούγκο και Μπάρκας για Παναθηναϊκό. Ηρθε ο Ακαϊντίν, ο ΠΑΟΚ τα δίνει όλα για τον Βραζιλιάνο στόπερ και για τερματοφύλακα. Η μάχη των στρατηγών! Αλμέιδα και Τερίμ καταστρώνουν τα πλάνα νίκης και κορυφής. Οι γοργόνες της Εθνικής έκαναν πάλι το θαύμα τους, δυνατά για τον Κάστσουκ ο ΠΑΟΚ, παλεύει για τον Κάρμο ο Ολυμπιακός.

Φως των Σπορ: Θρίαμβος και Παρίσι για την Εθνική Ομάδα πόλο γυναικών, μετά το 7-6 επί της Ιταλίας. Φάρμακο το γκολ με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει την Κηφισιά κι ο Καρβαλιάλ ζήτησε από τους παίκτες του ένα ξέσπασμα. Σε καλό δρόμο του Αλ Μουσράτι, αισιοδοξία ότι έρχεται εντός του μήνα ο Τσικίνιο.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Ο Ερνάντες ένα βήμα από τον Ολυμπιακό. Με 2,5 εκατ. ευρώ κλείνει ο Γκαστόν. Τι παίζει με το πακέτο, Γκραβιγιόν και Σαρί. Είπε το «ναι» ο Μουσράτι, πιέζει τη Μπενφίκ κι έρχεται τώρα ο Τσικίνιο. Ποιες θα είναι οι πρώτες κινήσεις και τι ψάχνει ο Μπαρτζώκας. Κάρμο: Ξεκαθαρίζει μέχρι αύριο η μεταγραφή.

Η ΑΕΚ των ντέρμπι κι ο ΠΑΟΚ που πάει κορυφή

Ώρα των Σπορ: Κάντε το ξανά! Η ΑΕΚ των ντέρμπι τα δίνει όλα απόψε για την κορυφή, ιοι σκέψεις Ματίας για την 11άδα.Τραγική εμφάνιση και ήττα στην Πάτρα από τον Απόλλωνα με 83-75. Ιδού το επετειακό σήμα της ΑΕΚ για τα 100 χρόνια!

Metrosport: ΠΑΣ… πάλι κορυφή! Αγώνας must win για τον ΠΑΟΚ με τους Ηπειρώτες. Νίκη και μετά μεταγραφές. Τα δεδομένα με Κάστσουκ και Ροζιέ. Αγκαλιά με τον τίτλο οι γυναίκες. Σοβαρός και στο Αγρίνιο ο Άρης με το βλέμμα στην ΑΕΚ. Μάντζιος: «Να μην φύγει το μυαλό μας».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

[ad_2]

Source link

Related posts

ΠΑΣ Γιάννινα: Ξεκίνημα με απουσίες οι Ηπειρώτες

ΠΑΣ Γιάννινα: Προπονήθηκε κανονικά ο Σόρια, ελπίδες να είναι στην αποστολή με Λαμία

Ο Άρης Μακρής «έσπασε» τη σιωπή του: «Δεν είμαι κακοποιητής της Βέλλη, υπάρχει ένα μαύρο σύννεφο πάνω από το κεφάλι μου» (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο