AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (24/01) στο Gazzetta

[ad_1]

Ο Ολυμπιακός που φέρνει Ερνάντες και Κάρμο και διεκδικεί και τον Ράντονιτς, ο ΠΑΟΚ που θέλει να αγοράσει τον Μεϊτέ και να ανανεώσει τον Μπράντον, η ΑΕΚ που τσέκαρε Πεχίνιο και ο Παναθηναϊκός που πάει με Μπακασέτα και Ούγκο κόντρα στον Ατρόμητο στα σημερινά πρωτοσέλιδα.

Παλεύει για Ράντονιτς ο Ολυμπιακό, με Μπακασέτα και Ούγκο ο ΠΑΟ κόντρα στον Ατρόμητο

Sport Day: Κρότου και λάμψης! Για το «μπαμ» με Νεμάνια Ράντονιτς ο Ολυμπιακός! Με Μπακασέτα και Ούγκο! Στην αποστολή για τον αποψινό προημιτελικό μπήκαν και τα δύο τελευτάια αποκτήματα του «τριφυλλιού», καθώς κι ο Ιωαννίδης που προέρχεται από τραυματισμό.

Live Sport: Τάσος on fire! Νίκη-θεμέλιο πρόκρισης θέλει ο ΠΑΟ σήμερα στην Λεωφόρο, πανέτοιμος για ντεμπούτο ο ηγέτης Μπακασέτας. Τρέχει για ψηλό! Το σοκ από τον τραυματισμό του Μιλουτίνοφ αναγκάζει τον Ολυμπιακό να βγει στην αγορά. Αγοράζει Μεϊτέ, «δένει» Μπράντον.

Φως των Σπορ: Φουλ επίθεση! Μεταγραφικός οργασμός στο Λιμάνι. Αποχαιρέτησε την Σαν Λορέντζο και έρχεται σήμερα αύριο στην Ελλάδα ο Ερνάντες. «Χτυπάει» και τον εξτρέμ Ράντονιτς. Στην αγορά για σέντερ! Παγωμάρα στον Ολυμπιακό με Μιλουτίνοφ. Παπαϊωάννου: «Για όλα φταίνε οι μεγάλοι».

Κόκκινος Πρωταθλητής: «Σφαγή» για τον Ράντονιτς. Σκληρή μάχη με Ιταλούς και Ισπανούς. Για Μουσράτι. «Πόρτα» της Μπράγκα στην Φλαμένγκο. Έρχεται σήμερα ο Κάρμο και αύριο ο Γκαστόν.

Πεχίνιο για ΑΕΚ, αγοράζει Μεϊτέ και ανανεώνει Μπράντον ο ΠΑΟΚ

Ώρα των Σπορ: Τρίποντη εκτέλεση, αλλά μπορεί πρόρκιση! Τσέκαρε και τον Πεχίνιο η ΑΕΚ! Αμφίβολοι για ΟΦΗ, οι Γκαρσία, Σιντιμπέ και Γαλανόπουλος.

Metrosport: Παίζει παντού! Παίκτης πολυεργαλείο ο 29χρονος Γιόνι Ότο έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της άμυνας. Σφραγίζει από σήμερα το εισιτήριο για τους «4».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

[ad_2]

Source link

Related posts

Αδιανόητο περιστατικό στην Άρτα: 55χρονος συνελήφθη γιατί ξυλοκόπησε την 98χρονη μητέρα του

Ολυμπιακός – Μπασκόνια: Η «μάχη» και το κάρφωμα του Φαλ (vid)

Δύο χρόνια πολέμου στην Ουκρανία: «Θα νικήσουμε», λέει ο Ζελένσκι (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο