AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Αιτωλοακαρνανία: Περίεργα ευρήματα σε νεκροταφείο παραπέμπουν σε τελετές μαύρης μαγείας!!

[ad_1]

Στα γραφεία της ΑΙΧΜΗΣ έφθασαν πληροφορίες ότι υπάρχει ενδεχόμενο να γίνονται στον χώρο του κοιμητηρίου τελετές μαγείας καθώς κάποιοι συγγενείς νεκρών έχουν δει κάποια περίεργα ευρήματα που τους προκάλεσαν υποψίες. Για παράδειγμα σε κάποια από τα παλιά μνήματα που ουσιαστικά σήμερα αποτελούν μνημεία αφού εκεί τάφηκαν παλιοί επιφανείς Μεσολογγίτες, βρέθηκαν κάποιες κορδέλες με συγκεκριμένους κόμπους, κάποια φανελάκια τοποθετημένα με συγκεκριμένο τρόπο, ένα μαχαίρι και άλλα.

nekrotafeio-agios-lazaros-2023_10.JPG
nekrotafeio-agios-lazaros-2023_6.JPG

Αυτά τα αντικείμενα και με τον τρόπο που ήταν τοποθετημένα στους τάφους δεν θα μπορούσαν να είναι τυχαία. Δυστυχώς και στις μέρες μας γίνονται τέτοιες τελετές όπως ακούμε, από τα ΜΜΕ και σε άλλες περιοχές, οποτε υπάρχουν υποψίες ότι μπορεί να συμβαίνουν και στο Μεσολόγγι. Αν λάβει κανείς υπόψη του ότι το κοιμητήριο δεν έχει φύλαξη και ότι οι είσοδοι είναι ανοικτές μέρα – νύχτα, σημαίνει ότι οποιοσδήποτε μπορεί να μπαίνει και να βγαίνει στον χώρο, ότι ώρα επιθυμεί.

Όμως εκτός από αυτό, το κοιμητήριο χρειάζεται βελτίωση γενικότερα, τόσο στον ναό όσο και στον εξωτερικό χώρο, όπου υπάρχουν οι τάφοι.

aixmi-news.gr

[ad_2]

Related posts

Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό Πυροσβέστη

aitoloakarnanianews

Δήμος Μεσολογγίου:Συνάντηση Σπύρου Διαμαντόπουλου με εργαζόμενους του προγράμματος 55-67

aitoloakarnanianews

Μαθητής του 7ου Γυμνασίου Αγρινίου διακρίθηκε στην 41η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα « Ο Αρχιμήδης»

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο