AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Αλμέιδα: «Κρατάω την αντίδραση, την ομαδική δουλειά και την πνευματική δύναμη»

[ad_1]

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου μετά το 2-2 με τον Παναθηναϊκό ανέφερε πως κρατάει την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του όταν έμεινε πίσω στο σκορ, δείχνοντας πνευματική δύναμη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου:

Για την ισοπαλία στο ντέρμπι: «Εκμεταλλευτήκαμε μια καλή αντεπίθεση και προηγηθήκαμε. Επαναλάβαμε κάτι που συνέβη και με τον Ολυμπιακό, είχαμε πέντε λεπτά με λάθη και ο αντίπαλος βρήκε με μια στατική φάση και ισοφάρισε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτερα. Έρχεται το δεύτερο γκολ του αντιπάλου με μια ακόμα στατική φάση και εμείς στη συνέχεια του παιχνιδιού προσπαθήσαμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Κρατάω την αντίδραση της ομάδας, την ομαδική δουλειά που έγινε και την πνευματική δύναμη που έδειξε αυτό το ρόστερ».

Για τον τραυματισμό του Λιβάι στο τέλος: «Δέχτηκε ένα χτύπημα. Πάντα αυτά τα παιχνίδια είναι δυνατά. Παίζουμε ματς σε λίγες μέρες και ελπίζουμε να είναι καλά όλοι».

Για το παιχνίδι με τον Άρη στο Κύπελλο: «Έχουμε πολλά παιχνίδια στα πόδια μας όπως όλοι οι αντίπαλοι. Έχουμε παίξει στο νέο χρόνο ήδη δύο ντέρμπι. Γνωρίζουμε ότι το πρωτάθλημα θα είναι σκληρό και ανταγωνιστικό. Εσείς είχατε κουραστεί να βλέπετε τα πρωταθλήματα να τελειώνουν τον Φεβρουάριο αλλά η φετινή σεζόν όπως και η περυσινή θα είναι ανταγωνιστική. Εμείς είμαστε από τις λίγες ομάδες που διατηρούμε το ίδιο ρόστερ. Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι με τον Άρη. Ο αντίπαλος είναι σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με πέρυσι».

[ad_2]

Source link

Related posts

Επιβατικό αεροσκάφος στη Ρωσία προσγειώθηκε κατά λάθος σε ποτάμι

Παναθηναϊκός: Πάρτι στα αποδυτήρια για την πρόκριση με «οργανωτή» τον Αλαφούζο

Κριστιάνο Ρονάλντο: Χαμός με τον CR7 – Αποβλήθηκε για αγκωνιά σε αντίπαλο και πήγε να χτυπήσει τον διαιτητή! (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο