AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ανάλυση βίντεο και βάρος στην επιθετική τακτική στον ΠΑΣ Γιάννινα

[ad_1]

Με την προσθήκη του Κιάκου που προπονήθηκε κανονικά, συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το εκτός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό. Ανάλυση βίντεο του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Το βάρος στην τακτική, κυρίως την επιθετική, αλλά και την αμυντική, έπεσε στην προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα της Παρασκευής. Ο Μιχάλης Γρηγορίου που είδε και τον Κιάκο έτοιμο, έδειξε στους παίκτες του το βίντεο από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό αναλύοντάς του τα στοιχεία του συγκεκριμένου παιχνιδιού και κυρίως τα λάθη που πρέπει να αποφευχθούν στην συνέχεια. Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση του ΠΑΣ Γιάννινα για την προπόνηση έχει ως εξής: «Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα. Το πρόγραμμα της Παρασκευής είχε για τους ποδοσφαιριστές βίντεο ανάλυση από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ενώ στη συνέχεια ο Μιχάλης Γρηγορίου και οι συνεργάτες του δούλεψαν πάνω στην επιθετική τακτική καθώς και στην αμυντική μετάβαση.

Ο Κιάκος προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Επόμενη προπόνηση το πρωί του Σαββάτου στο ΠΕΑΚΙ».

[ad_2]

Source link

Related posts

Στίβος: Απίστευτο παγκόσμιο ρεκόρ ο 21χρονος Αλέκνα στη δισκοβολία ανδρών (vid)

«Πικρά» και τα πορτοκάλια: Κερδοσκόποι, κλιματική αλλαγή και ασθένειες εκτοξεύουν τις τιμές – Newsbomb – Ειδησεις

BCL: Με Ρένφρο και Κόφι το Top 5 (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο