AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Tips

Ανακοινώθηκε διαγωνισμός για τις καλύτερες «πράσινες γωνιές» της Αθήνας κι έχουμε χαρά μεγάλη

[ad_1]

Είχες πάντα πάθος με την κηπουρική; Πιστεύεις πως λείπει λίγο πράσινο από το μπαλκόνι ή την ταράτσα σου; Ο διαγωνισμός που μόλις ανακοίνωσε ο Δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με την Οργάνωση Γη, την Gardena και την Betsson είναι ό,τι πρέπει για την περίπτωσή σου.

Τι χρειάζεται να κάνεις για να δηλώσεις συμμετοχή; Μόνο να στείλεις ως τις 10 Μαΐου τρεις φωτογραφίες από την «πράσινη γωνιά» σου –αυτή μπορεί να είναι το μπαλκόνι, η ταράτσα, η αυλή σου ή άλλοι ανοιχτοί χώροι με πράσινες γωνιές.

Οι καλύτερες συμμετοχές θα αναδειχθούν μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας που θα διαρκέσει από την 11η έως την 25η Μαΐου. Η βράβευση των νικητών θα γίνει κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής στις 5 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Οι νικητές θα λάβουν τιμητικές διακρίσεις και δώρα από τον Δήμαρχο Αθηναίων και τους χορηγούς της δράσης.

1ο Βραβείο:
Δώρα αξίας 800 € από την Gardena και δείπνο γευσιγνωσίας για 2 άτομα σε επιλεγμένα εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας στην Αθήνα από την Betsson.

2ο Βραβείο:
Δώρα αξίας 500 € από την Gardena και δείπνο γευσιγνωσίας για 2 άτομα σε επιλεγμένα εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας στην Αθήνα από την Betsson.

3ο Βραβείο:
Δώρα αξίας 250 € από την Gardena και δείπνο γευσιγνωσίας για 2 άτομα σε επιλεγμένα εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας στην Αθήνα από την Betsson.

Οι 10 επόμενες καλύτερες συμμετοχές θα λάβουν δώρα αξίας 90€ (έκαστη) από την Gardena.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μέσα από τον διαγωνισμό «Πρασινίζουμε το Γκρίζο», θέλουμε να κινητοποιήσουμε πιο ενεργά και δυναμικά τους πολίτες. Στο χέρι μας είναι να γίνει η Αθήνα πιο πράσινη, πιο ανθεκτική, πιο βιώσιμη».

Τι περιμένεις; Κάνε κλικ εδώ για να ανεβάσεις την «πράσινη γωνιά» σου, και καλή επιτυχία. 


[ad_2]

Source link

Related posts

10 τροφές που θα σε βοηθήσουν να χάσεις πιο εύκολα βάρος, σύμφωνα με τους διατροφολόγους

Κρυολόγημα ή γρίπη; Γιατί δυσκολεύεσαι να τα ξεχωρίσεις;

Χημική Δίαιτα: Χάσε 20 κιλά σε 1 μήνα! Κι όμως γίνεται…

Αφήστε ένα σχόλιο