AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγροτικα Νεα

Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες των πυροβολισμών στο Γκάζι – Πληροφορίες για εμπλοκή μπράβων αλβανικής καταγωγής

[ad_1]

«Δεν τους γνωρίζαμε ούτε είχαμε καμία διαφορά μαζί τους» λέει ένας από τους τραυματίες

Μπαράζ ερευνών με στόχο να οδηγηθούν στους δράστες των πυροβολισμών, που σημειώθηκαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου (16/12) έξω από νυχτερινό μαγαζί στο Γκάζι, πραγματοποιούν οι Αρχές την ώρα που πληροφορίες κάνουν λόγο για εμπλοκή στην υπόθεση μπράβων αλβανικής καταγωγής.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, οι Αρχές εξετάζουν τέσσερα βίντεο τραβηγμένα από διαφορετικά σημεία και είναι θέμα χρόνου να αποκαλύψουν τους δύο δράστες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για άτομα αλβανικής καταγωγής, γνωστά στον χώρο της νύχτας που δραστηριοποιούνται στο κέντρο της Αθήνας και στο Γκάζι σε υποθέσεις προστασίας μαγαζιών.

Υπενθυμίζεται ότι έχει ήδη ταυτοποιηθεί το τζιπ ανθρακί χρώματος που οδηγούσαν κι όπως προέκυψε είναι νοικιασμένο με leasing.

Όπως δε μεταδίδει η ΕΡΤ έχουν αναγνωριστεί δύο άτομα τα οποία δραστηριοποιούνται στα κυκλώματα της νύχτας και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να οδηγηθούν στα ίχνη τους.

Τι λέει ο τραυματίας

«Δεν τους γνωρίζαμε ούτε είχαμε καμία διαφορά μαζί τους» φέρεται να κατέθεσε χθες στους αστυνομικούς ο ένας των τραυματιών που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο τραυματίας κατέθεσε ακόμη πως η παρέα του δεν έκανε κάποια κίνηση που να προκαλέσει τον θυμό του οδηγού και του συνοδηγού του αυτοκινήτου, απλά αντέδρασαν όταν ο οδηγός του τζιπ περνώντας από την οδό Ιάκχου πάτησε σε λακκούβα με νερό και τους έβρεξε.

Σταθερή αλλά κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση του 34χρονου τραυματία που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι. Ο ασθενής νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ της νευροχειρουργικης κλινικής. Όπως συμβαίνει σε όλες τις επεμβάσεις αυτού του τύπου, οι γιατροί αναφέρουν πως είναι κρίσιμα τα πρώτα 24ωρα.

Ο αδελφός του, 29 ετών, νοσηλεύεται επίσης σε σοβαρή κατάσταση στη νευροχειρουργική κλινική καθώς ο δράστης τον πυροβόλησε και αυτόν στο κεφάλι σχεδόν εξ επαφής, ενώ ο φίλος τους νοσηλεύεται κι αυτός αλλά με πιο ήπια τραύματα.

DNA εντοπίστηκε στα ρούχα θύματος

Ένα άλλο στοιχείο που αναμένεται να οδηγήσει τουλάχιστον στον έναν από τους δύο δράστες είναι τα ίχνη από γενετικό υλικό φαίνεται ότι άφησε πίσω του.Ο συγκεκριμένος χτύπησε με το χέρι του ένα από τα θύματα και η Αστυνομία εντόπισε DNA στα ρούχα του που όλα δείχνουν ότι ανήκει στον έναν από τους δράστες.

Σοκ προκαλεί το βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή των πυροβολισμών

Την ίδια στιγμή σοκ προκαλεί βίντεο που έχει δει το «φως» της δημοσιότητας και αποτυπώνει καρέ – καρέ τη στιγμή που άγνωστος πιστολέρο να πυροβολεί και τραυματίζει τους τρεις νέους άνδρες από την Κρήτη.

Στο βίντεο φαίνεται η παρέα των Κρητικών έξω από γνωστό κλαμπ στο Γκάζι και δύο άτομα που κατεβαίνουν από το πολυτελές τζιπ να τους πλησιάζουν και να διαπληκτίζονται μαζί τους.

Αφού πρώτα συνομιλούν μαζί τους στη συνέχεια κινούνται προς το όχημα τους μαζί με τα τρία θύματα. Ξεκινάει ένας καβγάς και ο ένας νεαρός γρονθοκοπεί τον οδηγό του τζιπ την ώρα που ο συνοδηγός κλωτσά και χτυπά το δεύτερο θύμα.

Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και μπροστά στα μάτια εκατοντάδων θαμώνων των νυχτερινών κέντρων ο δράστης βγάζει το όπλο του και αρχίζει να πυροβολεί.

Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο

 

Κοινοποιήστε το:


[ad_2]

Source link

Related posts

Στους δικαιούχους των eco-schemes και τα ΚΥΔ που απορροφούν 40 εκατ. από το κονδύλι των 425 εκατ. ευρώ

Έγκριση χρήσης γλυφοσάτης στην ΕΕ για ακόμα μια δεκαετία δίνει η Κομισιόν

Υπογράφεται η εντολή, σήμερα το απόγευμα ή το πολύ αύριο το πρωί πιστώνεται το αγροτικό πετρέλαιο με 76 εκατ.  

Αφήστε ένα σχόλιο