AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Αντετοκούνμπο: «Να πλένει τα ρούχα μας καλύτερα, η βελτίωση ξεκινάει από τον υπεύθυνο εξοπλισμού μέχρι τους ηγέτες»

[ad_1]

Έναν ιδιαίτερο τρόπο να χτυπήσει το… καμπανάκι του κινδύνου βρήκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μιλώντας για το κακό διάστημα των Μιλγουόκι Μπακς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναγνωρίζει πως οι Μιλγουόκι Μπακς χρειάζονται βελτίωση. Και πώς να γίνει άλλωστε διαφορετικά, αφού μετρούν τρεις ήττες στα τέσσερα παιχνίδια που έχουν δώσει μέσα στο 2024.

Μάλιστα ο Αντετοκούνμπο τόνισε πως η βελτίωση τους αγγίζει όλους, από τους παίκτες μέχρι τον υπεύθυνο εξοπλισμού, δίνοντας μία… επική ατάκα για να δείξει το πόσο ενωμένοι πρέπει να μείνουν οι Μπακς.

Οι δηλώσεις του Αντετοκούνμπο

«Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα, πρέπει να αμυνόμαστε καλύτερα, πρέπει να εμπιστευόμαστε καλύτερα ο ένας τον άλλον, πρέπει να προπονούμαστε καλύτερα

Ξεκινά από τον υπεύθυνο εξοπλισμού, πρέπει να πλένει καλύτερα τα ρούχα μας. Ο πάγκος πρέπει να είναι καλύτερος, οι ηγέτες της ομάδας πρέπει να είναι πιο… ομιλητικοί, πρέπει να κάνουμε περισσότερα σουτ, πρέπει να αμυνόμαστε καλύτερα, πρέπει να έχουμε καλύτερη στρατηγική, πρέπει να είμαστε καλύτεροι. Έχουμε τέσσερις μήνες για να βελτιωθούμε, οπότε θα δούμε» ανέφερε ο Αντετοκούνμπο στο Sports Illustrated μετά την ήττα των Μπακς από τους Ρόκετς.

[ad_2]

Source link

Related posts

Superleague: Άλλαξε η ώρα στο Ατρόμητος – ΟΦΗ

NBA, Αντετοκούνμπο: Το ξεκαρδιστικό βίντεο που μοιράζει τη σειρά των παπουτσιών του στους συμπαίκτες του (vid)

Κολύμβηση: Σε υψόμετρο έξι πρωταθλητές για προετοιμασία

Αφήστε ένα σχόλιο