AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Tips

Αντιδράσεις από τον καλλιτεχνικό κόσμο για τις δηλώσεις Νταλάρα

[ad_1]

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο Γιώργος Νταλάρας πριν από λίγες μέρες μπροστά σε δημοσιογράφους οι οποίοι τον περίμεναν για να τον ρωτήσουν σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε πριν από μερικές ημέρες, αναφερόμενος στον Αντώνη Ρέμο και τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

«Αυτό που κάνετε τώρα δεν το βρίσκετε αρκετά γελοίο; Δεν είναι δημοσιογραφία αυτό που κάνετε. Εάν δείτε τον εαυτό σας μετά, θα ντραπείτε. Δουλειά δεν είναι να κάνετε όποτε σας τύχει, δουλειά είναι να κάνετε κάτι με συνέπεια, με ήθος και αρχές. Αυτό που κάνετε στερείται αρχών. Εγώ δεν προσβάλλω κανέναν, εγώ λέω τις απόψεις μου. Εάν σας προσβάλλουν οι απόψεις μου, να ψαχτείτε», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Νταλάρας.

«Εσείς το κάνατε όλο αυτό που έχει δημιουργηθεί, εγώ είμαι αυτός που είμαι από το 1969. Αυτό που κάνετε είναι μία γελοιότητα. Θα θέλατε να είστε κάπου άλλου με άλλες συνθήκες εργασίας που να μη σας χρησιμοποιούν σαν κοτόπουλα. Δεν ξέρετε τι έχει κάνει ο Βασίλης Τσιτσάνης στην πατρίδα μας. Το δίκιο δεν είναι με το μέρος σας αυτή τη στιγμή, είναι μεγάλο λάθος αυτό που κάνετε. Αυτό που κάνετε είναι μία μορφή καταστροφής της δουλειάς σας», πρόσθεσε ο γνωστός καλλιτέχνης.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα δεν έμειναν αναπάντητες καθώς πολλοί/ες τηλεπαρουσιαστές/στριες έσπευσαν να τοποθετηθούν. «Είναι κρίμα ένας τόσο μεγάλος καλλιτέχνης να κάνει αυτές τις δηλώσεις. Η οποιαδήποτε δουλειά δεν είναι ντροπή, δεν έχει κάποιος το δικαίωμα να κρίνει τη δουλειά μου και να τη λέει γελοία», ανέφερε σχετικά η Μπέτυ Μαγγίρα.

Αντίστοιχα η Σίσσυ Χρηστίδου δήλωσε επί του θέματος πως: «από το πεζοδρόμιο ξεκινήσαμε όλοι, αυτά είναι τα πρώτα βήματα. Τι του κάνανε; Τι του είπαν και τον πείραξε τόσο πολύ;».

Από την άλλη η Ναταλία Γερμανού τόνισε στην εκπομπή της: «στα περισσότερα ελληνικά σπίτια έχουν σηκωθεί και χειροκροτούν τον Γιώργο Νταλάρα. Πολύ καλά έκανε και μας άδειασε», είπε η Ναταλία Γερμανού, γεγονός που έφερε τις αντιδράσεις του Δημήτρη Μακαλιά ο οποίος είπε πως: «αφού συμφωνεί η Ναταλία Γερμανού με τον Γιώργο Νταλάρα, γιατί δεν βγάζει την ουρά της απ’ έξω; Περιμένω από την εκπομπή της να μη ξαναστείλει δημοσιογράφο σε αυτά τα πεσίματα που λέει».


[ad_2]

Source link

Related posts

Ιερός Βασιλικός: Αυτά είναι τα ευεργετικά του πλεονεκτήματα

Άνοια: Ο χυμός που μειώνει τον κίνδυνο κατά 50%

Έξι λόγοι που εξηγούν γιατί το λίπος στην κοιλιά παραμένει

Αφήστε ένα σχόλιο