AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Αντσελότι: «Το Champions League είναι η διοργάνωση που αρέσει περισσότερο στη Ρεάλ»

[ad_1]

Για την… αδυναμία που τρέφει η Ρεάλ Μαδρίτης προς το Champions League μίλησε ο Κάρλο Αντσελότι ενόψει του αγώνα στην Πορτογαλία κόντρα στη Μπράγκα.

Δεν είναι κρυφό πως η Ρεάλ φυλάει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά της για το Champions League. Φροντίζει άλλωστε να το αποδεικνύει όλο και πιο συχνά τα τελευταία χρόνια, έχοντας εκτοξεύσει πλέον τον αριθμό των τροπαίων στα 14.

Ερωτηθείς για το γεγονός πως η Ρεάλ έχει κατακτήσει περισσότερα Champions League τα τελευταία χρόνια σε σχέση με πρωταθλήματα, ο Κάρλο Αντσελότι παραδέχθηκε ανοικτά τη σχέση των Μαδριλένων με τον κορυφαίο διασυλλογικό θεσμό.

«Έχουμε περισσότερους τίτλους Champions League τα τελευταία χρόνια σε σύγκριση με τίτλους πρωταθλήματος; Αυτή είναι μία πολύ σημαντική διοργάνωση για την Ρεάλ. Μας αρέσει περισσότερο από κάθε άλλη. Είναι ξεχωριστή”, τόνισε αρχικά, προτού προσθέσει:

«Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα με τους παίκτες για το Clasico. Εστιάζουμε στο ματς με την Μπράγκα, που είναι το σημαντικότερο παιχνίδι για μας αυτή τη στιγμή» ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα κόντρα στη Μπράγκα.

[ad_2]

Source link

Related posts

Έτσι… χαράσσονται οι γραμμές του οφσάιντ: Βήμα-βήμα η διαδικασία (vids)

Ζοάο Πέδρο: «Πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε»

Πανηγύρισαν αυτοί που είχαν ισχυρότερη πίστη! | Blog – Γιάννης Σερέτης

Αφήστε ένα σχόλιο