AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ανόρθωση: Η αλλαγή πλεύσης στην ενίσχυση

[ad_1]

Αλλάζουν τα σχέδια στην Ανόρθωση αναφορικά με τη μεταγραφική ενίσχυση, η οποία μπορεί να φτάσει ακόμη και τις τέσσερις προσθήκες!

Νέα δεδομένα φαίνεται να έχουν δημιουργηθεί σχετικά με το πλάνο ενίσχυσης της Ανόρθωσης, αφού ο Αντόνιο Πριέτο δεν αποκλείεται να κοιτάξει ακόμη και να κάνει τέσσερις κινήσεις, αν το επιτρέψουν τα οικονομικά της ομάδας.

Στόχος αρχικά ήταν η απόκτηση ενός μέσου, όμως φαίνεται ότι τώρα το βάρος πέφτει στην απόκτηση ενός αριστερού εξτρέμ. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Μήπως ο Τσίκο με την όλη συμπεριφορά και στάση του έχει αναγκάσει Πριέτο και Γκαγιέγο να μην τον έχουν νούμερο ένα στην ενδεκάδα; Ο Γκερέρο αγωνίστηκε στη θέση αυτή στα τελευταία παιχνίδια και δεν ανταποκρίθηκε ικανοποιητικά.

Δεν είναι άλλωστε η φυσική του θέση. Έτσι, ο Πριέτο κοιτάει στην αγορά γι’ αριστερό εξτρέμ και αν εντοπίσει κάτι το πολύ καλό θα κινηθεί για να το φέρει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Πάντως, ο κόσμος έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, γιατί μέχρι σήμερα απέδειξε ότι και μάτι διαθέτει και καλούς παίκτες μπορεί να φέρει.

Με την αποχώρηση Σαμπό (πάει ΑΕΖ) δεν αποκλείεται να γίνουν και τέσσερις κινήσεις συνολικά (αποκτήθηκαν ήδη Μακούν και Περέα). Βέβαια, αν ο κόσμος αγκαλιάσει ακόμη περισσότερο το ΚΑΣ-Γκολ και αυξηθούν τα έσοδα μέσα από αυτή την προσπάθεια, θα γίνει ακόμη πιο εφικτή η ενίσχυση. Ο Περέα θυμίζουμε απουσιάζει στην Ισπανία μιας και περνά μία πολύ δύσκολη οικογενειακή κατάσταση που ίσως χρειαστεί λίγο ακόμη χρόνο και άπαντες στην ομάδα είναι στο πλευρό του.

Αμφίβολοι Γκερέρο και Τιουνέ

Ενόψει του ντέρμπι της Δευτέρας με τον Άρη η Ανόρθωση έχει δυο ερωτηματικά τα οποία θα απαντηθούν πιθανόν μετά και την τελευταία προπόνηση αύριο. Αμφίβολος είναι ο Γκερέρο που δεν έχει κάτι σοβαρό αλλά και ο Τιουνέ που τρέχει και αυτός να προλάβει την αναμέτρηση. Ο Τσίκο προπονείται κανονικά με την ομάδα και είναι θέμα της τεχνικής ηγεσίας αν θα είναι αποστολή και αν θα αγωνιστεί κανονικά.

[ad_2]

Source link

Related posts

Λόφτους Τσικ: Ο πραγματικός MVP της Μίλαν κόντρα στην Παρί

Γραφείο Πρωθυπουργού: Στην Δικαιοσύνη κατά της Έλενας Ακρίτα η Μαρέβα Μητσοτάκη, ζητείται η άρση ασυλίας της

Μπέος: «Ο Παναθηναϊκός είναι αρνητικός για 4.500 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό»

Αφήστε ένα σχόλιο