AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ανόρθωση: Καιρός το «Παπαδόπουλος» να φέρει βαθμούς και περισσότερες νίκες


Η Ανόρθωση υποδέχεται τον Οθέλλο (16/12) σε μία ακόμη σημαντική αναμέτρηση και η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα της Αμμοχώστου.

Η «Κυρία» δεν έχει καταφέρει να εκμεταλλευθεί στο έπακρο τον παράγοντα έδρα μιας και σε επτά ματς, μετρά μόλις δυο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα.

Μπορεί το γήπεδο να γεμίζει κάθε αγωνιστική, όμως τα αποτελέσματα ακόμη δεν είναι αυτά που θα ήθελαν όλοι. Καιρός λοιπόν να πάρει και εντός κάποιες σημαντικές νίκες και να μπορεί να επιβεβαιώνει με μεγαλύτερη άνεση τον τίτλο του φαβορί. Απέναντι στον Οθέλλο σήμερα οτιδήποτε άλλο πέρα από τη νίκη θα είναι αποτυχία για την ομάδα του Γκαγιέγο.

Παρά τα σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα που υπάρχουν στην Ανόρθωση ο στόχος είναι αδιαπραγμάτευτος. Η νίκη και να μπορέσει να εκμεταλλευθεί τις απώλειες που θα προκύψουν από άλλα παιχνίδια και από ομάδες που βρίσκονται πιο πάνω η κοντά της στον βαθμολογικό πίνακα.

Μέσα ο Τιουνέ…

Το μοναδικό ερωτηματικό για την αποστολή ήταν ο Τιουνέ ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού και δεν προπονήθηκε σχεδόν σε όλη τη βδομάδα. Χθες, έκανε κανονικά προπόνηση και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, όμως με αρκετές χαμένες προπονήσεις τις προηγούμενες μέρες το πιο πιθανό είναι να μείνει εκτός ενδεκάδας.

Οι επιλογές του Γκαγιέγο…

Ο Γκαγιέγο θα ρίξει το Αρμπολέδα κάτω από τα δοκάρια, η τετράδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Αντωνίου, Κορρέα, Μαρμούκ και Κορέια, στην μεσαία γραμμή Τεχέρα και Χρυσοστόμου με τον Τιουνέ να διεκδικεί και αυτός θέση, δεξιά ο Φερέιρα, αριστερά επιστρέφει ο Τσίκο και στην κορυφή οι Γουαρίς και Γκασάμα, ενώ είναι και ο Καστέλ μία ακόμη επιλογή.

Source link

Related posts

Στίβος: Χωρίς ρεύμα ο Αγιος Κοσμάς, άγνωστοι έκλεψαν πάνω από 200 μέτρα καλώδιο!

EuroLeague: Το Βελιγράδι θέλει να φιλοξενήσει το Final 4

Η κατάταξη στο NBA: Έκλεισαν τυπικά τη θέση στα play off οι Σέλτικς, χαμός στην κορυφή της Δύσης

Αφήστε ένα σχόλιο