AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

ΑΠΟΕΛ: Άμεσες απαντήσεις θέλει να δώσει ο ΑΠΟΕΛ στο «Αμμόχωστος»

[ad_1]

Καλά προετοιμασμένοι για να κάμψουν την αντίσταση της Νέας Σαλαμίνας στο «Αμμόχωστος» και να τσεκάρουν εισιτήριο για την προημιτελική φάση του κυπέλλου, δηλώνουν στον ΑΠΟΕΛ.

Μετά την ήττα από τον Εθνικό Αχνας, οι πρωτοπόροι στη βαθμολογία θέλουν απόψε (19:00) να επανέλθουν άμεσα στον δρόμο των επιτυχιών ώστε να διατηρηθεί η ηρεμία στην ομάδα και με ενισχυμένη αυτοπεποίθηση να προχωρήσουν προς την υλοποίηση των στόχων τους. Οφείλουν να δώσουν εν ολίγοις απαντήσεις!

Έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις στους παίκτες, αναλύθηκαν τα λάθη στο Δασάκι της Άχνας και υπάρχει αισιοδοξία πως οι παίκτες θα παρουσιαστούν παθιασμένοι ώστε να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Πρόκειται για παιχνίδι όπου έχει τη μορφή ενός τελικού αφού ο χαμένος του ζευγαριού αποχαιρετά τη διοργάνωση.

Αλλαγές στο αρχικό σχήμα εννοείται ότι θα γίνουν από τον Σα Πίντο, με τους Κβιλιτάια και Μαρκίνιος να επιστρέφουν. Επίσης, ο Σούσιτς θέτει γερή υποψηφιότητα για να πάρει φανέλα βασικού, την ίδια ώρα που αναμένεται άλλη μία αλλαγή στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Εκτός επιλογών με βάση τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν στη χθεσινή προπόνηση είναι ο Κρέσπο (τραυματίας).

[ad_2]

Source link

Related posts

Ένα απόγευμα στο ολοκαίνουργιο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Λεμεσού

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Έτσι πήραν οι «πράσινες» τη πρόκριση για το Final Four του Κυπέλλου (vid)

Μπενφίκα – Ίντερ: Τα γκολ της ισοφάρισης των Νερατζούρι (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο