AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Αποκάλυψε τι σημαίνει το επώνυμό του


Τον Βασίλη Χαλακατεβάκη υποδέχθηκαν το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον” της ΕΡΤ ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε αλλά και τη στάση που επέλεξε να κρατήσει, θέλοντας να περάσει ένα αισιόδοξο μήνυμα.

«Για άλλους δεν έχω κάνει ηρωικές πράξεις, αλλά έχω κάνει για εμένα. Στάθηκα στα πόδια μου στις δύσκολες στιγμές που πέρασα και δεν μετέδωσα άγχος σε κανέναν γύρω μου αλλά αντιμετώπισα την όλη κατάσταση σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Θέλει μεγάλο αγώνα να πατήσεις στα πόδια σου. Δίνεις τον αγώνα σου, λες εγώ τώρα είμαι καλά, θα κάνω τον αγώνα μου κι αν βγω νικητής βγήκα, αν δεν βγω όπως κι άλλοι άνθρωποι θα αποχαιρετίσω αυτόν τον υπέροχο κόσμο. Τόσο απλά», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

«Το έχω σκεφτεί γιατί έχω δει πάρα πολλούς μετά από εμένα που δεν κατάφεραν να νικήσουν και είναι κάτι φυσιολογικό, δεν νικούν όλοι. Σημασία έχει το ταξίδι, όπως λέει και ο Καβάφης. Δεν ξέρω αν ήμουν συνειδητοποιημένος, έτσι τουλάχιστον το πάλεψα. Από εκεί και μετά αλλάζει όλη η ζωή σου. Καθετί που το αντιμετωπίζεις, πρέπει να το αντιμετωπίζεις με πιο ψυχραιμία, ηρεμία και να μην τα μεγαλοποιείς μέσα σου σαν να είναι τα απλά πράγματα πολύ σημαντικά και τα σημαντικά πολύ απλά», πρόσθεσε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του μάλιστα αποκάλυψε πως το επίθετό του σημαίνει «ανακατωσούρας»

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Ο δολοφόνος της Γεωργίας είχε καταδικαστεί για τον άγριο ξυλοδαρμό της αδελφής του

«ΜΕΦΙΣΤΟ»: Περιορισμένος αριθμός παραστάσεων

Το ανατριχιαστικό σκίτσο του Αρκά για τη δολοφονία της Γεωργίας (εικόνα)


Source link

Related posts

Η απάντηση στον Βαγγέλη Περρή για τις σχέσεις της με τον Νίκο Κοκλώνη (Βίντεο)

“Δεν έχει αυτοκτονικές τάσεις, κι εγώ είχα σκεφτεί να πέσω από το μπαλκόνι”

Το video που θα σας κάνει να πιστέψετε ότι το βλέπετε ανάποδα… αλλά στο τέλος όλα “ανατρέπονται”

Αφήστε ένα σχόλιο