AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αστυνομικο Δελτιο

Αποκαλύψεις για τον Πολυχρονόπουλο: Μου συστήθηκε σαν ιδρυτής διαφημιστικής εταιρείας» – Newsbomb – Ειδησεις

[ad_1]

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Αποκαλύψεις για τον «άλλο άνθρωπο» – Όλο το πόρισμα της «Αρχής»

Αύριο το πρωί οι δυο δικηγόροι του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου αναμένεται να ζητήσουν από την αρχή για το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος όλο τον φάκελο της έρευνας ώστε να δουν ποιες είναι οι ενδείξεις εκείνες που βάζουν στο κάδρο τόσο εκείνον όσο και τα δυο μέλη της οικογένειάς του, δηλαδή την μητέρα του αλλά και τον γαμπρό του που ζει στην Αίγινα και είναι βοσκός.

Όπως αναφέρει το πόρισμα το οποία έχει καταφέρει να εξασφαλίσει το Newsbomb.gr τα τρία αυτά πρόσωπα: «Τουλάχιστον από τον μήνα Ιανουάριο του έτους 2020, συγκρότησαν ομάδα με διαρκή εγκληματική δράση και έπεισαν μεγάλο αριθμό προσώπων να δωρίσουν ποσά παριστάνοντας ψευδώς ότι αυτά θα δαπανηθούν αποκλειστικά για κοινωνικό – μη κερδοσκοπικό σκοπό μέσω της ομάδας κοινωνική κουζίνα “Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ” , ενώ το μεγαλύτερο μέρος των ποσών αυτών , το αποκόμισαν παρανόμως οι ίδιοι, κυρίως μέσω περαιτέρω μεταφοράς του σε λογαριασμούς που τηρούνται σε εταιρείες παροχής τυχερών παιγνίων αλλά και μέσω αναλήψεων μετρητών ,διαπράττοντας τα αδικήματα της συγκρότησης εγκληματικής οργάνωσης ή ένταξης σε αυτή και της απάτης. Το εγκληματικό προϊόν που φέρεται να προέκυψε από την ως άνω εγκληματική δραστηριότητα εκτιμάται ότι ανέρχεται τουλάχιστον σε 600.000 ευρώ …».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr ο ίδιος μέχρι και σήμερα υπεραμύνεται της αθωότητάς του και λέει σε κοντινά του πρόσωπα ότι «η αλήθεια θα βγει και πως ότι και να συμβεί η κοινωνική κουζίνα θα συνεχίσει να υπάρχει».

Ωστόσο στο φως έρχονται συνεχώς και νέες καταγγελίες για τον …άλλο πρόσωπο του «Άλλου Ανθρώπου». Εθελόντρια που ήταν πολύ κοντά του τα τελευταία 7 χρόνια μιλώντας στο Newsbomb.gr ισχυρίζεται πως μπορεί ποτέ να μην αντιλήφθηκε κάτι μεμπτό από εκείνον ωστόσο μετά τα στοιχεία που έρχονται στο φως δεν περνά απαρατήρητο το γεγονός ότι η κοινωνική κουζίνα δεν δεχόταν δωρεές μόνο μέσω τραπεζικών λογαριασμών αλλά και μετρητά τα οποία διαχειριζόταν ο Κώστας Πολυχρονόπουλος .

«Στις δράσης μου κάναμε, κάθε φορά υπήρχε ένα κουτί, το κουτί του “Αλλου ανθρώπου” που όποιος ήθελε έβαζε εκεί πέρα χρήματα , τα περισσότερα που έδινε ο κάθε ένας ήταν μέχρι 50 ευρώ.Τα χρήματα αυτά τα έπαιρνε ο Κωνσταντίνος .Όλα τα λεφτά τα διαχειριζόταν μόνος του, δεν υπήρχε άλλος συνδιαχειριστής. Το κουτί δεν άνοιγε μπροστά μας και δεν μετρούσε τα χρήματα μπροστά μας».

Κάτι που προφανώς προκαλεί ερωτήματα για το πως αξιοποιούσε αυτά τα χρήματα ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος. Η ίδια συνεχίζει λέγοντας ότι ο άνδρας δεν είχε προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό γιατί όπως τους είχε πει χρωστούσε ένα μεγάλο ποσό στην εφορία και φοβόταν μη δεσμεύσουν τα χρήματα, ενώ κάθε φορά που γινόταν συζήτηση ώστε να γίνει ΜΚΟ εκείνος αρνιόταν και έλεγε «Δε θέλω να νομίζει ο κόσμος ότι τους τρώω τα λεφτά».

Ο Κώστας Πολυχρονόπουλος είχε ως κατοικία την έδρα του «Άλλου Ανθρώπου» στον Κεραμεικό και όπως έχει δηλώσει εκεί έτρωγε , εκεί έκανε μπάνιο , εκεί ήταν η ζωή του. Ωστόσο προκύπτει ένα ακόμα ερώτημα. Από τη στιγμή που δεν είχε έσοδα πως κάλυπτε τα προσωπικά του έξοδα; Συνεργάτης του υποστηρίζει πως: «Είχε ένα αυτοκίνητο σαράβαλο το οποίο χάλαγε συνεχώς , το πήγαινε συνεργείο και αγόραζε ανταλλακτικά παίρνοντας τα χρήματα από το ταμείο του “Άλλου Ανθρώπου”, από το ίδιο ταμείο έπαιρνε χρήματα ακόμη και για τα τσιγάρα του»

Αποκαλυπτική όμως είναι και η μαρτυρία πρώην εργοδότη του ο οποίος υποστηρίζει ότι πριν τον προσλάβει , στην πρώτη τους συνέντευξη ο Κώστας Πολυχρονόπουλος του είχε συστηθεί ως «Ιδρυτής διαφημιστικής Εταιρείας».

«Όταν ήρθε για τη δουλειά μου είπε ότι ήταν στέλεχος εταιρείας ενώ στη συνέχεια ήταν και ιδρυτής διαφημιστικής εταιρείας. Είχε πολλές δυνατότητες και ήταν ένας από τους καλύτερους πωλητές. Όμως ήταν μυθομανής πολύ , ήταν πρώτος στα “παραμύθια”. Καθόταν στο γραφείο μέχρι αργά και νομίζαμε στην αρχή ότι δουλεύει σκληρά όμως όταν ήρθε ο λογαριασμός του τηλεφώνου παγώσαμε και ψάξαμε να δούμε τι συμβαίνει κι εκεί ανακαλύψαμε ότι καλούσε συνεχώς ροζ τηλέφωνα και από το ιστορικό του υπολογιστή του τον οποίο ψάξαμε στη συνέχεια είδαμε ότι έμπαινε σε ροζ σελίδες και έπαιζε και online καζίνο».


[ad_2]

Source link

Related posts

Άγρια συμπλοκή με τραυματία στο κέντρο του Αγρινίου

Θεσσαλονικη: Νεαροί χτύπησαν 15χρονο έξω από μεγάλο εμπορικό κατάστημα – Newsbomb – Ειδησεις

Εξιχνιάστηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά αστυνομικών στο Κορωπί – Newsbomb – Ειδησεις

Αφήστε ένα σχόλιο