AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ο Γκριεζμάν ζητά την ανανέωσή του, «τώρα είναι η σειρά μου»

[ad_1]

Ο Γάλλος επιθετικός μίλησε μετά τον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ και δήλωσε πως μετά την ανανέωση του Ντιέγκο Σιμεόνε θα ήθελε να είναι ο επόμενος που θα ανανεώσει την συνεργασία του με τους «ροχιμπλάνκος».

Ο Αντούαν Γκριεζμάν διανύει, πιθανότατα, την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και το επιβεβαίωσε και κόντρα στη Βιγιαρεάλ (3-1), με ασίστ και γκολ που τον έφερε στη δεύτερη θέση των σκόρερ όλων των εποχών της Ατλέτι.Ο Γάλλος επιθετικός μιλώντας στα μικρόφωνα του «Movistar» μετά το παιχνίδι εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία του να ανανεώσει την συνεργασία του με τους «ροχιμπλάνκος».

Σχολιάζοντας αρχικά το παιχνίδι είπε: «Ήταν δύσκολο για εμάς. Θα μπορούσε να φταίει η κούραση και γι’ αυτό πρέπει να μπαίνουν όπως σήμερα όσοι έρχονται από τον πάγκο, αυτοί κάνουν τη διαφορά για εμάς. Ο Μάρκο (Γιορέντε), ο Σάμου (Λίνο), ο Ανχελίτο (Κορέα)… όλοι μπορούν να παίξουν, το αξίζουν, υπάρχουν μόνο έντεκα που ξεκινούν, άλλοι που τελειώνουν και μπορούν να δώσουν άλλον αέρα στην ομάδα, είναι χαρά να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι για να γυρίσουν την ομάδα».

Ερωτηθείς για την ανανέωση του Ντιέγκο Σιμεόνε τόνισε: «Είναι ο τέλειος τεχνικός για τον σύλλογο. Ο Μιγκέλ Άνχελ το ξέρει αυτό, είναι πολύ καλός. Τώρα είναι η σειρά μου».

[ad_2]

Source link

Related posts

Λιονέλ Σκαλόνι: Δρόμος στο Σάντα Φε πήρε το όνομά του!

Mε τριπλό Γιόκιτς οι Νάγκετς, ο Ζάιον οδηγεί τους Πέλικανς (vids)

Χάντμπολ: Εντός και τα δύο παιχνίδια του Ολυμπιακού με την Μπρίξεν

Αφήστε ένα σχόλιο