AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Εθνικα

Ατντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις εγκαταστάσεις της ΘΕΩΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ

[ad_1]

Αντιπροσωπεία του Τομέα Άμυνας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, αποτελούμενη από τον Γραμματέα του Τομέα, Γεώργιο Πεταλωτή, και τους Αν. Γραμματείς, Αντιπτέραρχο (Ι) εα Θωμά Χατζηαθανασίου, και κ. Τάκη Μοσχολιό, στο πλαίσιο των υποχρεώσεών του, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της ιδιωτικής αμυντικής βιομηχανίας ΘΕΩΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ:

«Η αντιπροσωπεία ενημερώθηκε ενδελεχώς για το μέχρι σήμερα έργο της εταιρείας και των προϊόντων της, αλλά κυρίως για τις μελλοντικές προοπτικές της. Από την ενημέρωση και τις διεξαχθείσες συζητήσεις διαπιστώθηκαν οι αναπτυξιακές και παραγωγικές δυνατότητες της συγκεκριμένης εταιρίας για νέα τεχνολογικά προηγμένα προϊόντα προς κάλυψη των επιχειρησιακών αναγκών των ΕΔ, που την καθιστά σημαντικό τεχνολογικό πυλώνα της Εγχώριας Αμυντικής Βιομηχανίας με εξαγωγικές επιτυχίες.

Η αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, το οποίο έχει διαχρονικά αποδείξει ότι στηρίζει τις ΕΔ και την ΕΑΒΙ, που αποτελούν βασικούς πυλώνες της Εθνικής Ισχύος της χώρας, σημείωσε ότι η πολιτεία και όλοι οι αρμόδιοι φορείς οφείλουν να επιδεικνύουν τη δέουσα σπουδή για την κάλυψη των επιχειρησιακών αναγκών των ΕΔ, ενώ τόνισε τη δέσμευσή του να συμβάλλει στην άρση δυσκαμψιών που δημιουργούν προβλήματα στην ΕΑΒΙ, προκειμένου αυτή να αποτελέσει μοχλό οικονομικής ανάπτυξης, δημιουργίας θέσεων εργασίας και ενίσχυσης του BRAIN GAIN, καθώς και απόκτησης της επιδιωκόμενης αυτονομίας των ΕΔ της χώρας μας.

Ο Τομέας θα συνεχίσει το πρόγραμμα επισκέψεών του και σε άλλες εταιρείες της ΕΑΒΙ».

[ad_2]

Source link

Related posts

Δούρου: «Θα ταχθεί επιτέλους ο κ. Μητσοτάκης υπέρ της κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα;»

Γιατί έκλεισαν τα πέντε ΣΥΠΟ της Θράκης

aitoloakarnanianews

Διαρρήκτης προσπάθησε να διαφύγει, αλλά έπεσε από μπαλκόνι και τραυματίστηκε….

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο