AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Αυλωνίτης: «Μας πεισμώνει ο τρόπος που χάσαμε»

[ad_1]

Ο Τάσος Αυλωνίτης υπογράμμισε πως στον Πανσερραϊκό δεν θα επηρεαστούν από τον τρόπο που έχασε η ομάδα στη Θεσσαλονίκη από τον Αρη.

Στην τελευταία φάση του ματς έχασε 1-0 ο Πανσερραϊκός από τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και εύλογα στα «λιοντάρια» ήταν «σκασμένοι». Ο Τάσος Αυλωνίτης όμως υπογράμμισε στη NOVA πως έτσι στην ομάδα θα «πεισμώσουν» ακόμη περισσότερο. «Ως αρχηγός της ομάδας θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν και δε θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία. Ξεκινήσαμε καλά, πιέσαμε ψηλά, διαχειριστήκαμε σωστά την πίεση που δεχθήκαμε και κάναμε ευκαιρίες. Αλλά όταν χάνεις με γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο αισθάνεσαι μια αδικία», είπε αρχικά.

Μετά ρωτήθηκε αν επηρέασε η διακοπή του πρωταθλήματος και η αλλαγή της έδρας, αφού το παιχνίδι έγινε στη Θεσσαλονίκη λόγω προβλήματος στατικότητας που υπάρχει στο γήπεδο των Σερρών. «Το θέμα της διακοπής όχι τόσο αλλά αυτό της έδρας σίγουρα. Παίζαμε εκτός αλλά και πάλι δείξαμε τί αξίζουμε παλεύοντας μέχρι τέλους».

Κλείνοντας σχολίασε πως «δεν νομίζω πως θα μας επηρεάσει ψυχολογικά η ήττα. Σε καμία περίπτωση. Δεν πτοούμαστε, μας πεισμώνει ο τρόπος που χάσαμε και στη συνέχεια θα παρουσιαστούμε ακόμη πιο δυνατοί».

[ad_2]

Source link

Related posts

Μάβερικς – Τίμπεργουλβς 115-108: Αγριεμένοι Ντόντσιτς και Ίρβινγκ σκόραραν 69 από τους 115 του Ντάλας (vid)

Η πρώτη επιστολή που στάλθηκε με γραμματόσημο πριν από 183 χρόνια πωλείται σε δημοπρασία

Ολυμπιακός: Ο χορός του Ράιτ και το… ερυθρόλευκο γλέντι με το τρόπαιο του Κυπέλλου (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο