AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Αυτός είναι ο πιο σέξι άνδρας του πλανήτη, σύμφωνα με το περιοδικό “People”

[ad_1]

Ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ ανακηρύχθηκε ως ο πιο σέξι άνδρας του 2023 από το περιοδικό “People” το βράδυ της Τρίτης

Ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ
ανακηρύχθηκε ως ο πιο σέξι άνδρας του 2023 από το περιοδικό «People» στο Jimmy Kimmel Live το βράδυ της Τρίτης. Στην εκπομπή εμφανίστηκε ο πρώην πρωταγωνιστής του «Grey’s Anatomy» και προβλήθηκε και το εξώφυλλο του τεύχους.

«Σας ευχαριστώ πολύ», είπε ο ηθοποιός Πάτρικ Ντέμπσεϊ, ο οποίος είναι πατέρας της 21χρονης Tallula και των δίδυμων Darby και Sullivan, 16 ετών.

Ο γνωστός ως McDreamy, κατά κόσμον Πάτρικ Ντέμπσεϊ, κέρδισε το γυναικείο κοινό από τον ρόλο του στη σειρά και έκτοτε ο Dr Derek Shepherd δεν έχει φύγει από τις γυναικείες καρδιές.

Καθώς κάθισε με τον Kimmel, ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ σταρ δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που πήραν αυτή την απόφαση και ήμουν εγώ φέτος».

Ο παρουσιαστής αστειεύτηκε ότι το περιοδικό χρειάστηκε πολύ χρόνο για να τιμήσει τον Ντέμπσεϊ, ο οποίος είναι στη σοουμπίζνες περισσότερα από 35 χρόνια.

«Τι τους πήρε τόσο καιρό είναι η μόνη ερώτηση που έχω… γίνεσαι πιο όμορφος κάθε χρόνο… περίμεναν σαν να είχαν ένα μπουκάλι καλό κρασί, αποφάσισαν να περιμένουν μέχρι την κατάλληλη χρονιά», σχολίασε ο Kimmel.

Ο Kimmel σημείωσε πως ο ηθοποιός Πάτρικ Ντέμπσεϊ  ήταν κοντά στο να λάβει τα βραβεία τα τελευταία χρόνια, καθώς τον είχαν βάλει σε δύο προηγούμενα εξώφυλλα μαζί με άλλους που είχαν κερδίσει, τον George Clooney και τον Matt Damon.

«Ποτέ μην εγκαταλείπεις ένα όνειρο», είπε ο γοητευτικός ηθοποιός. Ο Ντέμπσεϊ είπε ότι η οικογένειά του γέλασε όταν ενημερώθηκε για την τιμή: «Έλεγαν “Όχι, σοβαρά, ποιος είναι;”. «Όχι, είμαι εγώ». Δεν το πίστευαν».

Η καριέρα του Πάτρικ Ντέμπσεϊ 

Ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ έχει πρωταγωνιστήσει και στη μεγάλη οθόνη όπως στο Bridget Jones Baby, Scream και Sweet Home Αlabama, ενώ γύρω στα 30 του αποφάσισε να ασχοληθεί με το μεγάλο πάθος του, τους αγώνες αυτοκινήτων.

«Άνετα θα εγκατέλειπα την υποκριτική για να αφιερωθώ πλήρως στον μηχανοκίνητο αθλητισμό», θα πει λίγα χρόνια μετά ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ.

«Mου αρέσει η παρέα, η συναδελφικότητα, η ομαδική δουλειά. Υπάρχει ένας ενθουσιασμός αλλιώτικος, γνήσιος, επειδή οι άνθρωποι είναι εκεί γιατί το αγαπάνε. Είναι πάθος και σίγουρα μια πρόκληση».

Είναι μυθική η συλλογή των αυτοκινήτων του. Το προσωπικό του γκαράζ περιλαμβάνει από Τζάγκουαρ, Λότους, Πόρσε με πορτοκαλί ζάντες, Φεράρι Ντεϊτόνα, ενώ για συναισθηματικούς λόγους έχει κρατήσει και το πρώτο αμάξι που αγόρασε με τα λεφτά του.

«Τα αυτοκίνητα είναι φοβερά, σέξι και διασκεδαστικά. Ο ήχος, η μυρωδιά, όλα τους. Έχω καλή συλλογή, λιγότερα απ’ όσα είχα παλιά. Τώρα έχω εστιάσει στην Πόρσε. Αλλά έχω καλή συλλογή. Είναι έργα τέχνης για μένα. Έργα γλυπτικής που μπορείς να αλληλεπιδράσεις».

Η προσωπική του ζωή

Τον Δεκέμβριο, λοιπόν, ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ  θα έχει την ευκαιρία να επιδείξει τις αγωνιστικές του δεξιότητες στην ταινία «Φεράρι», υποδυόμενος τον Ιταλό οδηγό Πιέρο Ταρούφι.

«Είναι σπουδαίο. Βασικά είναι η καλύτερη ταινία στην οποία έχω συμμετάσχει. Είναι τέλεια».

Ποιος να έλεγε στον 20χρονο Πάτρικ που έπαιζε στο «Meatballs III» ότι 37 χρόνια αργότερα θα μοιάζει κάπως έτσι και θα ψηφιστεί ο πιο σέξι άνδρας στον πλανήτη.

«Ήμουν εντελώς σοκαρισμένος και μετά άρχισα να γελάω, σαν να είναι αστείο, σωστά;», είπε ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ.

Ως παιδί ήταν μέτριος μαθητής, ιδιαίτερα ντροπαλός, αλλά και υπερδραστήριος. Διαγνώστηκε με δυσλεξία στα 12, ενώ το όνειρό του ήταν να γίνει σκιέρ.

Ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ ήταν 18 χρονών όταν γνώρισε την πρώτη του σύζυγο Ροσέλ, που τότε ήταν 44 ετών. Έπαιζε τη θεία του σε ένα έργο και τρία χρόνια αργότερα παντρεύτηκαν. Το ’94 χώρισε και το ’99 παντρεύτηκε την νυν σύζυγο του, τη make-up artist Τζίλιαν Φινκ με την οποία έχει αποκτήσει 3 παιδιά.

«Οι πιο ευτυχισμένες στιγμές είναι όταν είμαστε όλοι μαζί σαν οικογένεια. Γελάμε και περνάμε καλά. Αυτές είναι οι καλύτερες στιγμές».

Καλοντυμένος, γυμνασμένος, με αστραφτερό χαμόγελο και αστείρευτο χιούμορ. Όταν τον ρωτούν αν έχει αχίλλειο πτέρνα;

«Γλυκά. Είναι σημαντικό ότι το αναγνωρίζω, αυτή είναι ξεκάθαρα η αδυναμία μου. Απλά τα αγαπώ και οι γιοι μου συνέχεια μου φωνάζουν. Είναι πιο πειθαρχημένοι από εμένα».

Εκτός από τους αγώνες και την υποκριτική, ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ ασχολείται με το Dempsey Center, έναν οργανισμό που παρέχει φροντίδα σε καρκινοπαθείς, προς τιμήν της μητέρας του που έφυγε από τη ζωή από καρκίνο το 2014.

Google News icon
Ακολουθήστε τα parapolitika.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση.
Facebook icon
Ακολουθήστε μας στο facebook
Instagram icon
Ακολουθήστε μας στο Instagram


[ad_2]

Source link

Related posts

Βλέπουν καθαρά για πρώτη φορά! Η συγκινητική τους αντίδραση (video)

Αρκεί μία καλή πράξη! Το ΒΙΝΤΕΟ που «λύγισε» το Twitter

«Άρχισαν να με βρίζουν»! Ο Γιώργος Λιάγκας δέχτηκε λεκτική επίθεση – ΒΙΝΤΕΟ

Αφήστε ένα σχόλιο