AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Αυτός είναι ο τυχερός λαχνός του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου

[ad_1]

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 31 Δεκεμβρίου η κλήρωση του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου, που μοιράζει στην «χρυσή» πεντάδα το ποσό των 5 εκατ. ευρώ, με το κέρδος του Μεγάλου Λαχνού (σ.σ. πρώτου αριθμού που κληρώνεται και αντιστοιχεί σε ένα γραμμάτιο) να ανέρχεται στο ποσό του 1 εκατ. ευρώ.
Ο Μεγάλος Λαχνός είναι ο αριθμός 06410 της 32ης σειράς που κερδίζει 1 εκατ. ευρώ. Η «χρυσή» πεντάδα συμπληρώνεται από τους αριθμούς 06406, 06407, 06408 και 06409 της ίδιας σειράς, οι οποίοι κερδίζουν επίσης από 1 εκατ. ευρώ ο καθένας.
Από 8.000 ευρώ κερδίζουν όλα τα γραμμάτια σε όλες τις άλλες σειρές που έχουν τον αριθμό 6410.
Από 5.000 ευρώ κερδίζουν όλα τα γραμμάτια σε όλες τις άλλες σειρές που έχουν τους αριθμούς 6406, 6407, 6408 και 6409.
Από 1.000 ευρώ κερδίζουν όλα τα γραμμάτια ανεξάρτητα από σειρά που οι αριθμοί τους λήγουν σε 6410.
Από 100 ευρώ κερδίζουν όλα τα γραμμάτια ανεξάρτητα από σειρά που οι αριθμοί τους λήγουν σε 6406, 6407, 6408 και 6409.
Από 5 ευρώ κερδίζουν όλα τα γραμμάτια ανεξάρτητα από σειρά που οι αριθμοί τους λήγουν σε 06, 07, 08, 09 και 10.
Στα πρόσθετα κέρδη της Γενικής Κλήρωσης μετέχουν όλα τα γραμμάτια, ανεξάρτητα από σειρά και κερδίζουν τα παρακάτω ποσά:
Από 8.000 ευρώ όλα τα γραμμάτια σε όλες τις άλλες σειρές που έχουν τον ίδιο αριθμό με το λαχνό που κληρώθηκε πρώτος στη Γενική Κλήρωση.
Από 5.000 ευρώ όλα τα γραμμάτια σε όλες τις άλλες σειρές που έχουν τους ίδιους αριθμούς με τον δεύτερο, τρίτο, τέταρτο και πέμπτο λαχνό της Γενικής Κλήρωσης.
Από 3.000 ευρώ όλα τα γραμμάτια σε όλες τις άλλες σειρές που έχουν τον ίδιο αριθμό με το λαχνό που κληρώθηκε έκτος στη Γενική Κλήρωση.
Από 2.000 ευρώ όλα τα γραμμάτια σε όλες τις άλλες σειρές που έχουν τους ίδιους αριθμούς με τους λαχνούς που κληρώθηκαν έβδομος και όγδοος στη Γενική Κλήρωση.
Από 1.000 ευρώ όλα τα γραμμάτια σε όλες τις άλλες σειρές που έχουν τους ίδιους αριθμούς με τους επόμενους τέσσερις λαχνούς, κατά σειρά κλήρωσης, της Γενικής Κλήρωσης.
Από 500 ευρώ όλα τα γραμμάτια σε όλες τις άλλες σειρές που έχουν τους ίδιους αριθμούς με τους επόμενους δέκα λαχνούς, κατά σειρά κλήρωσης, της Γενικής Κλήρωσης.
Από 200 ευρώ όλα τα γραμμάτια σε όλες τις άλλες σειρές που έχουν τους ίδιους αριθμούς με τους τελευταίους δεκαπέντε λαχνούς που κληρώθηκαν στη Γενική Κλήρωση.
Τα κέρδη των άρτιων Λαχνών Γενικής Κλήρωσης
Στα κέρδη άρτιων λαχνών μετέχουν όλα τα γραμμάτια, ανεξάρτητα από σειρά και κερδίζουν τα παρακάτω ποσά:
Από 1.000 ευρώ όλα τα γραμμάτια ανεξάρτητα από σειρά που οι αριθμοί τους έχουν τα τέσσερα τελευταία ψηφία όμοια και με την ίδια σειρά, µε τα τέσσερα τελευταία ψηφία του πρώτου λαχνού της Γενικής Κλήρωσης.
Από 100 ευρώ όλα τα γραμμάτια ανεξάρτητα από σειρά που οι αριθμοί τους έχουν τα τέσσερα τελευταία ψηφία όμοια και με την ίδια σειρά, µε τα τέσσερα τελευταία ψηφία του δεύτερου, τρίτου, τέταρτου και πέμπτου λαχνού της γενικής κλήρωσης.
Από 5 ευρώ όλα τα γραμμάτια ανεξάρτητα από σειρά που οι αριθμοί τους έχουν τα δύο τελευταία ψηφία όμοια και με την ίδια σειρά, µε τα δύο τελευταία ψηφία του πρώτου, δεύτερου, τρίτου, τέταρτου και πέμπτου λαχνού της Γενικής Κλήρωσης.

[ad_2]

Related posts

 Συνάντηση Εργασίας της Αντιπεριφερειάρχη Άννας Μαστοράκου με μέλη του Συλλόγου Φίλων Κλινικής Αποκατάστασης Ασθενών με Κάκωση Νωτιαίου Μυελού «Δημήτρης και Βέρα Σφήκα»

aitoloakarnanianews

Κορωνοϊός: Στους 50 οι θάνατοι, 43 οι διασωληνωμένοι την εβδομάδα από 6 έως 12 Νοεμβρίου

aitoloakarnanianews

Υπογράφηκε η σύμβαση για την Βελτίωση Δίκτυου Ύδρευσης Αγίας Βαρβάρας – Περατιάς, Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο