AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

“Αυτό ήταν, δεν ήταν κάτι άλλο και δεν παρεξηγούμαι”

[ad_1]

Την δική της απάντηση στο αιχμηρό σχόλιο του Κώστα Τσουρού ήρθε να δώσει η Μαρίνα Σάττι, το βράδυ του Σαββάτου 16/03/2024, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Κι αυτό μιας και η νεαρή ερμηνεύτρια και εκπρόσωπος της Ελλάδας στην φετινή Eurovision σχολιάστηκε εντόνως για το ξεβλάχεμα της χώρας μας.

Στο χωριό μας χορεύαμε συρτό, ρούμπα, μπάλο

Έτσι, μέσα από μια ιστορία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρίνα Σάττι σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής. «Αυτό που έγινε είναι ότι είμαστε στο στούντιο και κάνουμε ανάλυση το κομμάτι στο Instagram Live. Αναλύσαμε τις μελωδίες, τις αρμονίες, τα φωνητικά και τον ρυθμό. Κάποια στιγμή είπα εγώ για πλάκα ότι στο χωριό μας, στην Ελλάδα, εμείς δεν χορεύαμε ρεγκετόν αλλά χορεύαμε συρτό, ρούμπα, μπάλο. Όπως θες τον λες αυτόν τον ρυθμό που εννοείται ότι στη λατινική Αμερική είναι ρεγκετόν αλλά αυτός ο ρυθμός υπάρχει και στη Βραζιλία και στην Αφρική και σε όλο τον κόσμο» ανέφερε αρχικά η Μαρίνα Σάττι.




1-marina-sati-eurovision-2024


Δεν παρεξηγούμαι, μην παρεξηγείστε και εσείς

«Είναι παναθρώπινος ρυθμός και είπα εγώ ότι στο χωριό σας, στο χωριό μας, δεν χορεύαμε ρεγκετόν αλλά χορεύαμε συρτό. Ωραία; Αυτό ήταν, δεν ήταν κάτι άλλο! Δεν παρεξηγούμαι, μην παρεξηγείστε και εσείς», είπε στη συνέχεια η Μαρίνα Σάττι.



Δείτε ακόμη – Μαρίνα Σάττι: Το “Ζάρι” είναι συρτό – Είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν;



Σας ευχαριστούμε που προβάλλετε την δουλειά μας

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και εσάς στην τηλεόραση, δεν σας την είπα. Ίσα – ίσα. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που προβάλλετε την δουλειά μας» κατέληξε η Μαρίνα Σάττι σε αυτή τη νέα ιστορία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

[ad_2]

Source link

Related posts

Φλερτάρει με έναν βασανιστικό θάνατο κάθε δευτερόλεπτο! vid

Πειραιάς: Η νύφη “έσκασε” στην εκκλησία με το… τρόλεϊ, vid

“Ο πατέρας μου με πήγε στο ορφανοτροφείο όταν ήμουν πέντε ετών”

Αφήστε ένα σχόλιο