AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Tips

«Αυτό που μου έκανε εντύπωση σε αυτό το παιδί είναι ότι δεν έχει κακία μέσα του»

[ad_1]

Δεν ξέρουμε για σένα, αλλά του λόγου μας δεν έχουμε ξεπεράσει ακόμη το γεγονός ότι ο Ροναλντίνιο εμφανίστηκε σε επεισόδιο του ελληνικού Survivor.

Εκεί ο Βραζιλιάνος μάγος της μπάλας αναφέρθηκε στη φιλία που διατηρεί με τον Αντώνη Ρέμο, τον οποίο φροντίζει να επισκεφθεί, κάθε φορά που βρίσκεται στην Ελλάδα.

Ο Έλληνας τραγουδιστής μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη σχέση του με τον Ροναλντίνιο, τονίζοντας πως: «με τον Ροναλντίνιο δεν βγήκαμε μόνο μια φορά, έχει έρθει αρκετές φορές και έχουμε ιδιαίτερη σχέση. Όποτε έρχεται στην Ελλάδα πάμε για καφέ, για φαγητό και έχουμε βγει πολλές φορές έξω».

«Αυτό που μου έκανε εντύπωση με αυτό το παιδί είναι ότι δεν έχει καθόλου κακία μέσα του. Πάντα να βοηθάει τους φίλους του. Βοηθάει μια ολόκληρη φαβέλα εκεί που μεγάλωσε. Όταν ήταν μικρός και ανακοινώθηκε ότι θα πάει στην Εθνική ομάδα και η οικογένεια θα πάρει ένα μεγάλο ποσό, ο πατέρας του από τη χαρά του πέθανε από καρδιακή προσβολή. Από εκείνη την μέρα και έπειτα είπε ότι δεν θα στεναχωρηθεί ποτέ και για αυτό ήταν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, ακόμη και αν του έκαναν δυνατά τζαρτζαρίσματα», συμπλήρωσε ο Αντώνης Ρέμος.


[ad_2]

Source link

Related posts

«Αλίμονο στον άνθρωπο που ζει με αναμνήσεις»

Αυτά είναι τα 10 επαγγέλματα με τους περισσότερους και τους λιγότερους ψυχοπαθείς

Μήπως ήρθε η ώρα για τη μεγάλη απόφαση;

Αφήστε ένα σχόλιο