AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Αψεγάδιαστος ο Ντβάλι που έκλεψε τις εντυπώσεις!

[ad_1]

Ο Λάσα Ντβάλι έγραψε ιστορία στον αγώνα της εθνικής Γεωργίας κόντρα στην Ελλάδα, καθώς η εμφάνισή του ήταν αψεγάδιαστη και καθόρισε την πορεία της ομάδας του προς την τελική φάση του Euro 2024.

Όπως και στο ματς με το Λουξεμβούργο, έτσι και χθες βράδυ, ήταν στο αρχικό σχήμα ο αμυντικός του ΑΠΟΕΛ, αναδεικνύοντας το ταλέντο του.

Με την ηγετική του παρουσία, κατάφερε να ενεργοποιήσει τους συμπαίκτες του στην άμυνα και να δώσει πνοή στην ανασταλτική συμπεριφορά της ομάδας. Οι πάσες του ήταν ακριβείς και συντονισμένες, ενώ η αντίληψή του για το παιχνίδι ήταν εξαιρετική. Δεν έχασε μονομαχία.

Ο Ντβάλι, κέρδισε τις εντυπώσεις όχι μόνο των οπαδών της εθνικής Γεωργίας, αλλά και των παρατηρητών του ποδοσφαίρου. Με την εμφάνισή του, αναδείχθηκε σε θέμα συζήτησης σε αθλητικά ΜΜΕ και κοινωνικά δίκτυα.

Η προκριματική φάση του Euro 2024 ήταν μια πρόκληση για την εθνική Γεωργίας, αλλά ο Ντβάλι ήταν ένας εκ των ηγετών που την οδήγησε στην επιτυχία. Η εμφάνιση του κεντρικού αμυντικού στον αγώνα με την Ελλάδα αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα του πώς η αφοσίωση και η προσπάθεια μπορούν να μετατρέψουν τα όνειρα σε πραγματικότητα. Η εθνική Γεωργίας προχωράει πλέον στην τελική φάση του Euro 2024 με τον Ντβάλι να είναι ένας από τους κύριους πρωταγωνιστές της επιτυχίας της.

Στο χθεσινό ματς, μάλιστα, ήταν ένας εκ των παικτών που εκτέλεσαν εύστοχα πέναλτι. «Αγωνίστηκε υπέροχα σήμερα. Το πέναλτι που εκτέλεσε αντικατοπτρίζει την απόδοσή του», είπε ο προπονητής της εθνικής Γεωργίας για τον παίκτη του ΑΠΟΕΛ.

Ο Γκιόργκι Κβιλιτάια, επίσης, αγωνίστηκε για άλλο ένα παιχνίδι ως αλλαγή. Χθες, πέρασε στη θέση του Κβαρατσχέλια, δίνοντας αρκετές μάχες.

Αμφότεροι οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ, επιστρέφουν με ανεβασμένη διάθεση στην Κύπρο ώστε να δώσουν την τελική μάχη για την κατάκτηση του τίτλου. Πάντως, ούτε ο Ντβάλι ούτε ο Κβιλιτάια δεσμεύονται με συμβόλαιο για τη νέα σεζόν στον ΑΠΟΕΛ.

[ad_2]

Source link

Related posts

Error 404 | gazzetta.gr

Ο αποκλεισμός ΑΕΚ άλλαξε τα δεδομένα για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια: Πως επηρεάζεται ο Ολυμπιακός

Ενίσχυση στο κέντρο με τον Κωστή ο Λεβαδειακός

Αφήστε ένα σχόλιο