AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Βέργος: «Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας»

[ad_1]

Ο Βέργος μίλησε αμέσως μετά την ήττα του Ατρομήτου με 5-0 από την ΑΕΚ και στάθηκε πως η ομάδα του θα πρέπει να μάθει από τα λάθη της, καθώς ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια.

Ο επιθετικός του Ατρομήτου, Νίκος Βέργος, μίλησε αμέσως μετά την ήττα των Περιστεριωτών με 5-0 από την ΑΕΚ και στάθηκε πως η ομάδα του θα πρέπει να μάθει από τα λάθη της, καθώς ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

«Δεν μπορούμε να περιμένουμε το στρίψιμο του νομίσματος για το αν υπάρχει άνεμος κόντρα ή όχι. Δεν περιμέναμε το γκολ τόσο νωρίς, όταν δίνεις σε μία ομάδα όπως η ΑΕΚ δικαιώματα τότε έχεις πρόβλημα. Κοιμηθήκαμε στην αρχή του ματς, ήρθε και το δεύτερο γκολ. Μετά δεχθήκαμε κι άλλα γκολ από στημένες φάσεις και γενικώς όταν κάνεις λάθη κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα, όπως η ΑΕΚ, τότε θα τα πληρώσεις. Είναι ένα μάθημα για εμάς».

Για το αν θα επηρεάσει την συνέχεια του Ατρομήτου η βαριά ήττα: «Δεν θα αφήσουμε αυτό το ματς να μας επηρεάσει. Έρχονται σημαντικά παιχνίδια, πρώτα από όλα στο Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό και θα πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας. Μετά με τον Αστέρα στο πρωτάθλημα και πάει λέγοντας».

[ad_2]

Source link

Related posts

Error 404 | gazzetta.gr

Κέλι Ούμπρε: Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο!

Ρίγη συγκίνησης κατά την άφιξη της σορού του Καρρά: «Αθάνατος Βασιλάρα, είσαι παντού» (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο