AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αστυνομικο Δελτιο

Βίντεο ντοκουμέντα με τη συμμορία που «ξάφριζε» σπίτια στα Βόρεια Προάστια – Newsbomb – Ειδησεις

[ad_1]

Σε βίντεο του Newsbomb.gr, φαίνονται οι κινήσεις της σπείρας διαρρηκτών που δραστηριοποιείτο στα Βόρεια Προάστια, λίγο πριν τα μέλη συλληφθούν από στελέχη της ΕΛΑΣ, έπειτα από επεισοδιακή καταδίωξη.

Συνελήφθησαν την περασμένη Κυριακή (24/03) τέσσερα μέλη συμμορίας που έκαναν διαρρήξεις, με τελευταία αυτή σε σπίτι στην Εκάλη, από το οποίο έκλεψαν κοσμήματα και χρήματα.

Βίντεο με τη συμμορία να αποχωρεί από σπίτι στη Νέα Ερυθραία μετά από διάρρηξη:

Σε βίντεο που εξασφάλισε το Newsbomb.gr, φαίνονται τα μέλη της σπείρας να φεύγουν από σπίτι στη Νέα Ερυθραία μετά από διάρρηξη.

Οι δράστες προσπάθησαν να διαφύγουν με όχημα με κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας όμως έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που τους έκαναν σήμα για έλεγχο. Το μέλος της σπείρας πάτησε γκάζι και έκανε επικίνδυνους ελιγμούς για να αποφύγει τους αστυνομικούς.

Τότε, ξεκίνησε άγρια καταδίωξη στην περιοχή των Βορείων Προαστίων, με τους δράστες να μπαίνουν μέχρι και ανάποδα σε κεντρικό δρόμο της Κηφισιάς. Βίντεο ντοκουμέντο του Newsbomb.gr δείχνει τις τελευταίες κινήσεις της σπείρας μέσα από το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν.

Βίντεο με τους διαρρήκτες λίγο πριν από την «κινηματογραφική» καταδίωξη:

Το αυτοκίνητο της σπείρας συγκρούσθηκε μερικά λεπτά αργότερα με διερχόμενο όχημα και οι δράστες άφησαν το ΙΧ και προσπάθησαν να διαφύγουν με τα πόδια. Οι αστυνομικοί τούς συνέλαβαν και οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα.


[ad_2]

Source link

Related posts

ΤΩΡΑ: Άγριο πιστολίδι στον Αγιο Παντελέημονα – Ένας νεκρος

Ελληνική Αστυνομία: Το πρωτοχρονιάτικο σποτ αφιερωμένο στους συναδέλφους τους που έφυγαν από τη ζωή – Newsbomb – Ειδησεις

Κοζάνη: Χειροπέδες σε 37χρονο που παρέλαβε μέσω ΕΛΤΑ κοκαΐνη από το Ηνωμένο Βασίλειο – Newsbomb – Ειδησεις

Αφήστε ένα σχόλιο