AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Βανδή – Μπισμπίκης αγκαλιά στο Λονδίνο

[ad_1]

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης συνεχίζουν να απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές στο Λονδίνο, λίγο πριν επιστρέψουν και πάλι στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Η τραγουδίστρια μπορεί να επισκέπτεται συχνά την βρετανική πρωτεύουσα, καθώς η κόρη της, Μελίνα σπουδάζει εκεί, αυτή τη φορά όμως, η απόδραση ήταν παραπάνω ρομαντική, αφού στο πλευρό της είχε τον σύντροφο της ζωής της.

Το ζευγάρι έχει μοιραστεί πολλές φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς τους φίλους, από τις βόλτες του στην βρετανική πόλη, αλλά και τις βραδινές εξόδους τους.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 5/1 ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε ακόμη ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τη Δέσποινα Βανδή, όπου τους βλέπουμε να ποζάρουν αγκαλιασμένοι ενώ συνόδευσε τη φωτογραφία γράφοντας: «Η ζωή μου».

Και η Δέσποινα Βανδή από την πλευρά της δημοσίευσε μια selfie φωτογραφία με τον αγαπημένο της και στη λεζάντα έγραψε: «Μόνο Αγάπη».

%ce%b2%ce%b1%ce%bd%ce%b4%ce%ae-%ce%bc%cf%80%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%80%ce%af%ce%ba%ce%b7%cf%82-%ce%b1%ce%b3%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%b9%ce%ac-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%b4%ce%af%ce%bd0

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Μπισμπίκης, πάνω στο story που ανάρτησε, έγραψε για τη σύντροφό του: «Ζωή μου».

%ce%b2%ce%b1%ce%bd%ce%b4%ce%ae-%ce%bc%cf%80%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%80%ce%af%ce%ba%ce%b7%cf%82-%ce%b1%ce%b3%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%b9%ce%ac-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%b4%ce%af%ce%bd2

Διαβάστε επίσης:

Χαμός με την σέξι πόζα της Χάλι Μπέρι δίπλα σε… περιττώματα (εικόνα)

Πώς να «χτίσετε» άψογους γλουτούς σε 8 εβδομάδες

Εθνική Λυρική Σκηνή: Καβαλλερία ρουστικάνα και Παλιάτσοι σε μια φιλόδοξη παραγωγή


[ad_2]

Source link

Related posts

Από μικρός τζέντλεμαν σε δυνατό άνδρα σε λίγα δευτερόλεπτα, vid

Γιώργος Αμούτζας: “Με έχουν υποτιμήσει καλλιτεχνικά λόγω του πατέρα μου”

EL – Πρίγκιπας Ουίλιαμ για Κέιτ: “Έπρεπε να είναι εδώ”

Αφήστε ένα σχόλιο