AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Tips

Βοηθάς αλλοδαπή οικογένεια και σου λένε «εδώ πεινάνε οι Έλληνες, αυτοί μας μάραναν»

[ad_1]

Με έχουν πεθάνει τέσσερις φορές. Την πρώτη φορά έγινα έξαλλος αφού ήμουν με την κοπέλα μου στη Ρώμη, τον περασμένο Ιούλιο, και με πήραν τηλέφωνο. Ένας γράφει ό,τι θέλει και μετά το αναπαράγουν όλοι. Να φανταστείτε πως έφτασε και εφημερίδα και το έκανε με άλλο τρόπο. Με πήραν για μια συνέντευξη, εγώ αρνήθηκα και έκαναν ένα κολάζ από παλιές μου συνεντεύξεις με τίτλο: Το θρίλερ με την υγεία του Μπουλά.

Μια χαρά είμαι. Πολεμάω πάρα πολύ, όχι μόνο με χημειοθεραπείες αλλά και άλλα πολλά. Υποτίθεται ότι θα κάνω κάποια λιγότερα πράγματα, έχουν πρόθεση να με προστατέψουν. Γουστάρω όμως που δουλεύω. Σε μια δύσκολη φάση που περνούσα πήρα ένα αισιόδοξο μήνυμα και μου έδινε τη δυνατότητα, αφού είχα την δύναμη να έλθω εδώ με φίλους, να κάνουμε πλάκα, να τραγουδήσουμε.

Στο χέρι μας είναι όλα να τα ανατρέψουμε με πίστη, δύναμη, με κουράγιο και θέληση. Αυτό λέω από τη δική μου εμπειρία. Νιώθω δυνατός, γυμνάζομαι και κάνω ρέικι τέσσερις φορές την εβδομάδα, τα βράδια. Παίρνω επίσης πολλά συμπληρώματα διατροφής και, όπως μου λέει ο γιατρός μου, τον έχω εκπλήξει ευχάριστα γιατί το δικό μου πρόβλημα είναι σύνθετο. Ξέρω πως ο αγώνας είναι μακρύς αλλά είμαι γεννημένος αγωνιστής.

(για τον Διονύση Σαββόπουλο) Έχω μια ικανότητα να ρουφάω τα καλά στοιχεία από έναν άνθρωπο, και με έναν τρόπο ο Διονύσης ήταν δάσκαλός μου, άθελα του, χωρίς να το ξέρει.

(για το πώς θα ήθελε να πεθάνει) Θα προτιμούσα να πεθάνω από φυσικά αίτια, κάνοντας σεξ.

(για την μεγαλύτερη κληρονομιά που αφήνει στη γη) Το 50-50, τις Σαββατογεννημένες κι όλα τα υπόλοιπα αριστουργήματα που έχω ερμηνεύσει αριστουργηματικά, με το απίστευτο ταλέντο μου και την απίστευτα αριστουργηματική ερμηνευτική μου δεινότητα.

Δίνεις μια μπουκιά από την τυρόπιτα σου σε ένα κοκαλιάρικο αδέσποτο σκυλί και σκάει μύτη ο «εδώ πεινάνε παιδιά κι εσείς ταΐζετε τα ζώα». Βοηθάς μια φτωχή οικογένεια και σκάει μύτη ο «ναι, αλλά αυτή έβαψε τη ρίζα της, δεν έχουν ανάγκη, στα ψέματα το κάνουν». Βοηθάς αλλοδαπή οικογένεια «εδώ πεινάνε οι Έλληνες, αυτοί μας μάραναν». -Βοηθάς ανάπηρο άνθρωπο «Αυτόν μωρέ που παίρνει την αναπηρική; Τόσοι άνεργοι υπάρχουν». -Βοηθάς άνεργο «Να πάει να δουλέψει το ρεμάλι». -Βοηθάς πρεζάκι «Επιλογή του είναι, τί τον ταΐζεις, βοήθα κανέναν με καρκίνο». -Δίνεις σε γυφτάκι «θα του τα φάνε αυτοί που το βάλανε». Δίνεις στο «χαμόγελο» είναι απατεώνες. Αυτό κολλάει παντού. Η απάντηση προς τα κακιασμένα αυτά όντα που ποτέ δεν έχουν δώσει τίποτα σε κανέναν, ούτε από την τσέπη ούτε και από την ψυχή τους (όταν φυσικά έχουν την δυνατότητα) είναι το: «Σήμερα έχω άπειρο χρόνο. Πάμε μωρέ σε αυτούς που βοηθάς εσύ να τους γνωρίσω, άμα είναι να δώσω κι εγώ». – ……….. (σιωπή). Δοκιμάστηκε σήμερα στις 7 το πρωί με απόλυτη επιτυχία.

Από συνεντεύξεις του στα Νέα, στη Lifo και από δικό του αναρτημένο κείμενο

 


[ad_2]

Source link

Related posts

Χρησιμοποιείτε πλαστικά μπουκάλια στο σπίτι; Δεν μπορείτε να μαντέψετε τι μπορείτε να κάνετε με αυτά!

Πώς να βοηθήσετε τα παιδιά να προσαρμοσθούν

Να γιατί πρέπει οπωσδήποτε να βάλετε χαλί κάτω από την τραπεζαρία!

Αφήστε ένα σχόλιο