AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Ελλαδα

Βοιωτία: 17χρονος Ρομά νεκρός από την αιματηρή καταδίωξη – Τι λέει η ΕΛΑΣ [vid] | Ειδησεις


Σε αιματηρή συμπλοκή με έναν ανήλικο νεκρό κατέληξε η άγρια καταδίωξη τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στη Βοιωτία

Ρομά είναι ο 17χρονος που έπεσε νεκρός μετά από άγρια καταδίωξη με αστυνομικούς στο Λεοντάρι Βοιωτίας πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Ο νεαρός Ρομά που σκοτώθηκε, ήταν ο οδηγός του ΙΧ που συμμετείχε στην αιματηρή συμπλοκή, στο οποίο επέβαιναν μαζί άλλοι τρεις ομογενείς συνομίληκοί του.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣο εμπλεκόμενος αστυνομικός κρατείται και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία, ενώ παράλληλα διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για την πειθαρχική διερεύνηση του περιστατικού με τον νεκρό Ρομά στη Βοιωτία.

Πρόκειται για 41χρονο αρχιφύλακα, ο οποίος υποστηρίζει πως το όπλο του εκπυρσοκρότησε. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει τη φορά της σφαίρας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, οι αστυνομικοί προσπαθούν να ελέγξουν, ως ύποπτο, ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τέσσερις νεαροί Ρομά, στην ευρύτερη περιοχή της Αλιάρτου στη Βοιωτία.

Το αυτοκίνητο με τους Ρομά απέφυγε να σταματήσει στα σήματα των αστυνομικών και άρχισε η καταδίωξη του. Μετά από αρκετή ώρα, το αυτοκίνητο των Ρομά, εγκλωβίστηκε από τους αστυνομικούς μέσα σε αδιέξοδο δρόμο στο χωριό Λεοντάρι της Θήβας.

Όπως λένε αστυνομικές πηγές, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ένας από τους Ρομά προσπάθησε να αποσπάσει το όπλο αστυνομικού.

Source link

Related posts

Μεσολόγγι: Αγωνία για τον 29χρονο αγνοούμενο στον Αχελώο – «Δε θα τον βρουν ζωντανό» | Ειδησεις

Άγιοι Ανάργυροι: Το συγκλονιστικό μήνυμα του πατέρα της Κυριακής στον άνδρα που τη συνόδευε | Ειδησεις

Παράταση έως τις 29 Φεβρουαρίου για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας | Ειδησεις

Αφήστε ένα σχόλιο