AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Εθνικα

«Βροχή» ρωσικών πυραύλων/UAV στο Χάρκοβο! Χτύπησαν και ΝΑΤΟΪΚΟΥΣ εκπαιδευτές; vid

[ad_1]

Οι Ρώσοι κάνουν λόγο για «ξένους εκπαιδευτές» που εξοντώθηκαν.

Τα σφοδρότερα χτυπήματα από την αρχή του πολέμου βιώνει η περιοχή του Χαρκόβου, με τους Ρώσους να δείχνουν πως στρέφουν -μεταξύ άλλων- το βλέμμα τους και στην δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ουκρανίας.

Όπως είχαμε γράψει προ λίγων ημερών, φουντώνουν οι φήμες σχετικά με το Χάρκοβο, καθώς υπάρχει η αίσθηση πως οι Ρώσοι πρόκειται να κινηθούν προς την κατάληψή του και προετοιμάζουν το έδαφος με σφοδρά χτυπήματα σε «ευαίσθητες εγκαταστάσεις».

Αμέτρητοι τόνοι δυτικού πολεμικού υλικού που στάθμευαν σε διάφορα σημεία της πόλης έχουν δεχθεί πλήγματα τις τελευταίες ημέρες.

Από την ημέρα της τρομοκρατικής επίθεσης στη Μόσχα και μετά το Χάρκοβο βρίσκεται στο επίκεντρο των ρωσικών βομβαρδισμών.

Παράλληλα εκατοντάδες χιλιάδες κάτοικοι έχουν μείνει χωρίς ρεύμα.

Όπως μεταδίδει σήμερα το κρατικό RIA Novosti:

▪️Τα πλήγματα πραγματοποιήθηκαν τη νύχτα της Τετάρτης και τα ξημερώματα της Πέμπτης. Ένας από τους στόχους ήταν το Μηχανολογικό Εργοστάσιο Μερέφα, όπου κατασκευάζονταν και αποθηκεύονταν drones.

▪️Όχι μακριά από το εργοστάσιο, ένα τρένο που ξεφόρτωνε νατοϊκά όπλα επίσης χτυπήθηκε

▪️Στόχος έγινε και μία σχολή τεθωρακισμένων, όπου στεγάζονταν ξένοι εκπαιδευτές, μισθοφόροι και στελέχη των ουκρανικών Ε.Δ.

▪️Μία από τις επιθέσεις έπληξε το κτίριο του τοπικού αστυνομικού τμήματος: περίπου 15 αξιωματούχοι θανατώθηκαν και περισσότεροι από 20 ουκρανοί των Δυνάμεων Ασφαλείας τραυματίστηκαν.

απεμπε-EPA photo


[ad_2]

Source link

Related posts

Τι δείχνουν οι αλλαγές στο τουρκικό ΥΠΕΞ

aitoloakarnanianews

Οι Ρώσοι καίνε ένα ουκρανικό τανκ

Προαγωγές Ανωτέρων Αξιωματικών Στρατού Ξηράς

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο