AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Βόλεϊ: Ολυμπιακός και Μίλωνας κάνουν ποδαρικό στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

[ad_1]

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Ράντνικ Μπιγιελίνα στον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League και ο Μίλωνας την Σόνσεβερτ για το CEV Cup.

Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των ελληνικών ομάδων στο βόλεϊ ξεκινούν σήμερα (25/10) με τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται στα προκριματικά του Champions League και τον Μίλωνα στο CEV Cup.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται στο Βελιγράδι όπου στις 19:00 (COSMOTE SPORT 7HD), αντιμετωπίζουν την Ράντνικ Μπιγιελίνα από το Μαυροβούνιο, στο κρίσιμο πρώτο ματς του πρώτου προκριματικού γύρου του κορυφαίου ευρωπαϊκού διασυλλογικού θεσμού.

Στόχος των «ερυθρόλευκων» η νίκη επί της ομάδας από τη Βοσνίας, με «φόντο» τη δεύτερη αγωνιστική του προκριματικού ομίλου του Champions League, την Πέμπτη (26/10, 19:00), με τη διοργανώτρια Παρτιζάν στη Σερβία.

«Πολύ ενθουσιασμένοι που ξεκινάει αυτό το ταξίδι για εμάς και ελπίζουμε να είναι πολύ μακρύ. Πέρυσι, είχαμε μια τρομερή εμπειρία στην Ευρώπη, η ομάδα έχει μείνει σχεδόν ίδια. Δύο δύσκολα παιχνίδια στην αρχή, αυτό είναι το τίμημα της Ευρώπης, πρέπει να είσαι πιο γρήγορα έτοιμος, με μεγαλύτερη αντοχή και συνέπεια. Είναι, όμως, ένα πάρα-πάρα πολύ ωραίο συναίσθημα να αγωνίζεσαι με την ομάδα σου στην Ευρώπη» ανέφερε για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα του Ολυμπιακού ο Ραφαήλ Κουμεντάκης.

Ευρωπαϊκή πρεμιέρα και για Μίλωνα

Πρεμιέρα στα κύπελλα Ευρώπης της σεζόν 2023-24 κάνει και ο Μίλωνας στις 20:00 (Live Streaming milon tv – volley league) με αντίπαλο την ελβετική Σόνσενβερτ που είναι πρωταθλήτρια Ελβετίας.

Πρόκειται για τον πρώτο αγώνα της πρώτης προκριματικής φάσης του CEV Cup. Η Σόνσενβερτ προέρχεται από νικηφόρα αναμέτρηση με την Αμρισβίλ με 3-2 σετ στο ντέρμπι του ελβετικού πρωταθλήματος και δείχνει σε καλή κατάσταση.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης σε σύγκριση με την ελβετική ομάδα δεν έχει επίσημους αγώνες, αλλά έχει το πλεονέκτημα της έδρας και της ομοιογένειας που έχει κρατηθεί με τη βάση της περσινής ομάδας.

«Αντιμετωπίζουμε τους πρωταθλητές Ελβετίας. Είναι μία καλή και συμπαγής ομάδα που έχει πολλά ευρωπαϊκά παιχνίδι. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Περιμένουμε έναν δύσκολο και απαιτητικό αγώνα. Εχουμε προετοιμαστεί καλά και θέλουμε να κάνουμε ένα δυνατό παιχνίδι. Στις διπλές αναμετρήσεις η πρόκριση κρίνεται στον β αγώνα αλλά οι βάσεις μπαίνουν ξεκάθαρα από το πρώτο ματς», δήλωσε ο Σάκης Ψάρρας.

[ad_2]

Source link

Related posts

Σαν Σήμερα: Η μέρα που ο Ράικονεν ήθελε να τον αφήσουν ήσυχο (vid)

Η μπανανόφλουδα μιας πρόκρισης | Blog – Δημοσθένης Γεωργακόπουλος

Βαθμολογία της EuroLeague: Στο κατόπι της Ρεάλ η Μπαρτσελόνα

Αφήστε ένα σχόλιο