AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αστυνομικο Δελτιο

Βόλος: Ζούσε τη φρίκη στο ίδιο της το σπίτι η 18χρονη – Νέες αποκαλύψεις για το «έγκλημα τιμής» – Newsbomb – Ειδησεις

[ad_1]

Βόλος: Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τα όσα ζούσε επί 9 χρόνια η 18χρονη που ο πατέρας της σκότωσε τον βιαστή της

Νέες αποκαλύψεις αναφορικά με το «έγκλημα τιμής» που έχει σοκάρει το πανελλήνιο στον Βόλο έρχονται στη δημοσιότητα, με την 18χρονη που ο πατέρας της σκότωσε τον 33χρον0 βιαστή της, να ζει μια κόλασε.

Το έγκλημα πραγματοποίησε ο 50χρονος πατέρας της 18χρονης, όταν το κορίτσι του εκμυστηρεύτηκε πως ο 33χρονος κουνιάδος του, αδερφός της δεύτερης συζύγου του, την βίαζε και την εκβίαζε.

«Ο 33χρονος είχε ελεύθερη πρόσβαση στο σπίτι. Οι βιασμοί συνέβαιναν μέσα στο σπίτι. Και μάλιστα όταν συνέβαιναν αυτά τα περιστατικά παρών ήταν στο σπίτι και ο μικρότερος αδελφός του κοριτσιού που τότε ήταν 4 ετών. Ο θείος είχε ελεύθερη πρόσβαση και οι γονείς απουσίαζαν στην εργασία τους. Προφανώς έβλεπε πότε έβγαιναν από το σπίτι» είπε στον ΣΚΑΙ ο Μιχάλης Βασιλικός.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να του είπε το κορίτσι «σεξουαλικές παρενοχλήσεις δεχόταν από όταν ήταν 9 ετών και οι βιασμοί συνέβησαν από τα 12 έως τα 14 της έτη. Στα 14 μεγαλώνοντας το παιδί μάλλον του είπε ότι αν συνεχίσει θα τα αποκαλύψει όλα και αυτός όταν χρειάστηκε χρήματα επανήλθε με βίντεο για να την εκβιάζει».

Ο 33χρονος φέρεται να απειλούσε το 18χρονο -σήμερα- κορίτσι, λέγοντας του πως «αν μιλήσεις, θα πάθεις κακό».

Ο δικηγόρος του 50χρονου πατέρα είπε, επίσης, ότι το κορίτσι είχε μιλήσει στις αδερφές της γενικά για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, όχι για βιασμούς, χωρίς να κατονομάζει το πρόσωπο.

«Θα τα δημοσιεύσω και θα τα δούνε όλοι»

Μάλιστα, βίντεο αλλά και μηνύματα που φέρεται να λάμβανε η 18χρονη ως απειλές προκειμένου να του δίνει χρήματα, βρίσκονται στα χέρια των Αρχών.

Οι εκβιασμοί, σύμφωνα με αστυνομικές πήγες, ξεκίνησαν όταν το κορίτσι έφυγε για να σπουδάσει. «Θα τα δημοσιεύσω και θα τα δούνε όλοι», φέρεται να της έλεγε.

Τα άτομα που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για να αποκαλύψει η 18χρονη τη φρίκη που ζούσε ήταν οι αδερφές της 18χρονης, οι οποίες δεν άντεξαν ούτε οι ίδιες τα όσα βίωνε η νεαρή.

Τα απλήρωτα ενοίκια έφεραν στο φως τους βιασμούς

Θόλωσε όταν έμαθε για τους βιασμούς της κόρης του υποστηρίζει ο 50χρονος που σκότωσε τον φερόμενο βιαστή της κόρης του στον Βόλο σε ενέδρα που του έστησε.

«Εγώ της έδινα -της κόρης μου- χρήματα για να πληρώνει το ενοίκιό της. Με πήρε ο σπιτονοικοκύρης της κόρης μου και μου είπε ότι του χρωστούσε ενοίκια. Έτσι κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Μίλησα με το παιδί για να δω τι συμβαίνει. Άρχισε να κλαίει και μου είπε όσα ζούσε όλα αυτά τα χρόνια. Με όσα άκουσα θόλωσα. Δεν άντεξα, δε μπορούσα να δεχτώ ότι κατέστρεψε το κορίτσι μου».

Δημογλίδου:«Κανείς δεν μπορεί να παίρνει τον νόμο στα χέρια του»

Παράλληλα, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντίνα Δημογλίδου, μιλώντας στο MEGA, τόνισε πως δεν μπορεί κανείς να πράττει αυτοβούλως και να παίρνει τον νόμο στα χέρια του.

«Κανείς δε θα πει συγχαρητήρια σε αυτόν τον άνθρωπο, κανείς δεν πρέπει παίρνει τον νόμο στα χέρια του, υπάρχει ελληνική αστυνομία και δικαιοσύνη, ζούμε σε μια πολιτισμένη κοινωνία, θα μπορούσε να απευθυνθεί στις αστυνομικές αρχές και να ακολουθηθεί η διαδικασία. Από την στιγμή που η 18χρονη κατέθεσε, ακόμη και τώρα, στην αστυνομία, θα γίνει η διαδικασία μέσω της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών, ανάκτηση του υλικού που είχε η κοπέλα στο κινητό της ώστε να αποδειχθούν αυτά που ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντίνα Δημογλίδου.

Δικηγόρος 50χρονου: «Δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση»

«Ο πελάτης μου δεν αποδέχεται ότι είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση και δεν αποδέχεται ότι βρισκόταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση», δήλωσε ο δικηγόρος του 50χρονου πατέρα Μιχάλης Βασιλικός

Σε τραγική κατάσταστη βρίσκεται ο 50χρονος πατέρας που σκότωσε τον κουνιάδο του αφού έμαθε πως βίαζε την κόρη του από τα 9 της χρόνια, δήλωσε στον ΣΚΑΪ το πρωί της Πέμπτης ο δικηγόρος του, Μιχάλης Βασιλικός.

«Ο πελάτης μου δεν αποδέχεται ότι είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση και δεν αποδέχεται ότι βρισκόταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση», πρόσθεσε ο κ. Βασιλικός.

Σχετικά με την φράση ‘θα το τακτοποιήσω εγώ’ που φέρεται να είπε ο 50χρονος πατέρας αφού αποκαλύφθηκε η σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη η κόρη του, ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν εννοούσε ότι ‘θα του αφαιρέσει τη ζωή’.

«Ο πατέρας και η κόρη ήρθαν στο γραφείο μου την Δευτέρα προκειμένου να συζητήσουμε την έκβαση του θέματος, πριν μάθει ο πατέρας ποιος είναι ο βιαστής, μετά από συνεχείς πιέσεις, την Τρίτη το πρωί, η 18χρονη έδειξε τα μηνύματα στον πατέρα της και τότε έμαθε ότι ο βιαστής και εκβιαστής ήταν ο κουνιάδος του. Με τη λέξη ‘τακτοποίηση’ δεν εννοούσε ότι θα του αφαιρέσει τη ζωή», δήλωσε

«Όταν πληροφορήθηκα το συμβάν, αμέσως του συνέστησα να ειδοποιήσει τις Αρχές και στη συνέχεια να παραδοθεί», είπε ο δικηγόρος του 50χρονου πατέρα.

Συγκλόνισε στην κατάθεσή του ο πατέρας του 50χρονου

«Έκανα αυτό που έπρεπε, πατέρας είμαι». Με αυτές τις έξι λέξεις, προσπάθησε να εξηγήσει στους αστυνομικούς ο 50χρονος άνδρας το έγκλημα στον Βόλο, που έγινε γνωστό το πρωί της Τετάρτης 10 Ιανουαριου και σόκαρε όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ, ο 50χρονος Αλβανός σκότωσε τον 32χρονο αδερφό της συζύγου του όταν πληροφορήθηκε πως βίαζε την κόρη του. Πληροφορίες του Newsbomb.gr αναφέρουν ότι το κορίτσι βιαζόταν από τον θείο του από τότε που ήταν 9 χρονών, με τον βιαστή μάλιστα να βιντεοσκοπεί τις πράξεις του. Μάλιστα, όταν μεγάλωσε το κορίτσι και έπιασε δουλειά, ο 32χρονος άρχισε να την εκβιάζει για να της αποσπάσει χρήματα.

Μαθαίνοντας τα παραπάνω από την ίδια του την κόρη, ο 50χρονος πατέρας πήρε μια κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε τον 32χρονο, προτού παραδοθεί στην Αστυνομία.

«Το τελευταίο διάστημα η κόρη μου ζητούσε συνεχώς χρήματα. Με πήρε ο σπιτονοικοκύρης πως του χρωστούσε η κόρη μου λεφτά» είπε στους αστυνομικούς ο 50χρονος και συμπλήρωσε: «Η κόρη μου έβαλε τα κλάματα και μου είπε πως την βίαζε από τα 9 της χρόνια. Έκανα αυτό που έπρεπε, πατέρας είμαι».

Σχετικές ειδήσεις


[ad_2]

Source link

Related posts

Έξι συλλήψεις στην Ακρόπολη για τα επεισόδια στην πλατεία Βικτωρίας

Μέγαρα: Βρέθηκε η 15χρονη που είχε εξαφανιστεί – Δέχθηκε επίθεση από άγνωστο στο κέντρο της Αθήνας

Ανάβυσσος: Φωτογραφία – ντοκουμέντο από τη στιγμή που λύθηκε ο 29χρονος προγραμματιστής – Newsbomb – Ειδησεις

Αφήστε ένα σχόλιο