AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Βόλος: Ο Κάλαϊτζιτς συνεργάτης του Λόπεθ

[ad_1]

Ο γνώριμός μας Ζέλικο Κάλαϊτζιτς που για χρόνια έπαιζε μπάλα στην Ελλάδα με ΟΦΗ, Καβάλα, Πλατανιά, θα βρίσκεται στο πλευρό του Ανχελ Λόπεθ στον πάγκο του Βόλου.

Τους συνεργάτες του Ανχελ Λόπεθ στην τεχνική ηγεσία του Βόλου γνωστοποίησε χθες (22/11) η ομάδα και μεταξύ τους βρίσκεται ένας παλιός γνώριμους των ελληνικών γηπέδων.

Πρόκειται για τον Ζέλικο Κάλαϊτζιτς, ο οποίος ήρθε το καλοκαίρι του 2008 στη χώρα μας για λογαριασμό της Καβάλας και από τον Γενάρη του 2010 ως τον Ιούνιο του 2015 έπαιζε στον ΟΦΗ, με μόνη εξαίρεση τη σεζόν 2012/13 που ήταν στον Πλατανιά.

Ο Σέρβος παλαίμαχος χαφ μετρά 201 συμμετοχές σε όλες τις εγχώριες επαγγελματικές διοργανώσεις, ενώ ως πρώτος προπονητής εργάστηκε στις Μπέλγκραμ, Ζεμούν της πατρίδας του, όπως και την Παναχαϊκή.

Με τον Λόπεθ ήταν μαζί στην Κύπρο και τον Εθνικό Αχνας και πλέον θα βρίσκεται και στο Πανθεσσαλικό.

Μάλιστα το ντεμπούτο του θα γίνει την Παρασκευή (24/11) στο «Γεντί Κουλέ» κόντρα στον ΟΦΗ, όπου και έπαιξε για αρκετές σεζόν. «H ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει ότι συνεργάτες του Ανχελ Λόπεθ στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας θα είναι ο Ισπανός Gerard Merino Elgarrista και ο Σέρβος Zeljiko Kaladzic», ανέφερε σχετικά το club.

[ad_2]

Source link

Related posts

ΑΕΚ: Μάκη φύγε ή Μάκη άλλαξε; | Blog – Μιχάλης Γκιουλένογλου

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Εκτός ο Κορντινιέ, μέσα ο Χάκετ

Ουντινέζε – Ίντερ 1-2: Ένα βήμα πιο κοντά στο στέμμα με ανατροπή και λύτρωση στο 90+5′ (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο