AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Εθνικα

«Βόμβα» από Ζαχάροβα: Η Γαλλία θα ετοιμάσει στρατό τον Απρίλιο για να σταλεί στην Ουκρανία

[ad_1]

Πολύ σοβαρή αποκάλυψη που δεν έρχεται από τυχαίο πρόσωπο!

Η Γαλλία θα προετοιμάσει 1.500 στρατιώτες τον Απρίλιο για να σταλούν στην Ουκρανία, ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα.

«Νέες πληροφορίες προκύπτουν σχετικά με την προετοιμασία από το Παρίσι ενός στρατιωτικού σώματος που θα σταλεί στην Ουκρανία. Για το σκοπό αυτό, η διοίκηση της Γαλλικής Λεγεώνας των Ξένων ενέκρινε στις αρχές Μαρτίου τη σύνθεση μιας ομάδας τάγματος-τακτικής περίπου 1,5 χιλιάδων ατόμων».

«Αναμένεται ότι τον Απρίλιο η ομάδα θα τεθεί σε πλήρη ετοιμότητα μάχης για μια επιχειρησιακή ανάπτυξη στο ουκρανικό θέατρο στρατιωτικών επιχειρήσεων», πρόσθεσε η «σιδηρά κυρία» της ρωσικής διπλωματίας και συνέχισε:

«Εν τω μεταξύ, οι Γάλλοι συνεχίζουν ένα μέρος της ιστορίας τους, το οποίο γενικά πρέπει να παραδοθεί στη λήθη».

Νωρίτερα, ο Σεργκέι Ναρίσκιν, διευθυντής της Ρωσικής Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών (SVR), μίλησε για την εκπαίδευση 2.000 Γάλλων στρατιωτικών που θα σταλούν σύντομα στην Ουκρανία.

Στα τέλη Φεβρουαρίου, ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, μετά από συνάντηση με τους αρχηγούς ευρωπαϊκών χωρών, ανακοίνωσε ότι θα επιτρέψει την αποστολή στρατευμάτων στην Ουκρανία. Σύμφωνα με τον ίδιο, η Γαλλία «δεν έχει όρια και κόκκινες γραμμές» για το θέμα της βοήθειας στην Ουκρανία.

απεμπε-EPA photo


[ad_2]

Source link

Related posts

Έντονη δυσαρέσκεια με την πρόθεση δημιουργίας Σώματος Υπαξιωματικών

aitoloakarnanianews

Τηλεφωνική επικοινωνία Αρχηγών ΓΕΕΘΑ Ελλάδας-ΗΠΑ

Στροφή Μπάιντεν στον πόλεμο του Ισραήλ κατά της Χαμάς;

Αφήστε ένα σχόλιο