AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Γερμανία: Καθησυχαστικός ο Νάγκελσμαν μετά την ήττα από την Τουρκία


Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν εμφανίστηκε ήρεμος παρά την ήττα της Γερμανίας από την Τουρκία, δίχως πάντως να διαστάσει να στηλιτεύσει τα κακώς κείμενα της ομάδας του.

Η Γερμανία ψάχνει ακόμα τα πατήματά της παρά την αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία, με τις εμφανίσεις της να προκαλούν ανησυχία ενόψει και της τελικής φάσης του Euro το επόμενο καλοκαίρι.

Η φιλική ήττα από την Τουρκία ήρθε να ρίξει ακόμα περισσότερο λάδι στη φωτιά, αλλά ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν δεν φαίνεται να ανησυχεί. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Γερμανών εμφανίστηκε καθησυχαστικός στις δηλώσεις του, αν και εξέφρασε ορισμένα παράπονα για την απόδοση και θέληση των παικτών του.

«Μπορούμε να τα δούμε όλα μαύρα, ότι όλα είναι άσχημα αλλά έτσι δεν θα προοδεύσουμε ως χώρα. Φτιάξαμε οκτώ μεγάλες ευκαιρίες για γκολ. Νομίζω ότι αυτό είναι εξέλιξη για εμάς. Δεν είμαι αρνητικός άνθρωπος. Εσείς μπορείτε να το δείτε όπως θέλετε.

Αν θυμηθείτε πως παίζαμε, νομίζω ότι δεν μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα και είναι καλό που χάσαμε αυτό το ματς, τώρα. Φυσικά είναι πολλά τα τρία γκολ που δεχτήκαμε.

Σίγουρα έχουμε θέματα τακτικά αλλά επειδή συνέβη τώρα έχουμε και χρόνο να τα διορθώσουμε. Μερικοί παίκτες έδειξαν σαν μην θέλουν 100% να νικήσουν. Αυτό δεν πρέπει να συμβαινει ειδικά σε ένα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Source link

Related posts

Grammy 2024: Η Mέγκαν Φοξ πόζαρε πιο τολμηρή από ποτέ – Το «γυμνό» φόρεμα και η νέα ροζ κώμη – Newsbomb – Ειδησεις

ΑΕΚ: Μάκη φύγε ή Μάκη άλλαξε; | Blog – Μιχάλης Γκιουλένογλου

Παναιτωλικός: Δύο νέα πρόσωπα στο τιμ του Πετράκη

Αφήστε ένα σχόλιο