AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

ΓεροΓιοβάισα: Μπορεί ο Τολιόπουλος να «χαλάσει» το… ραντεβού των αιωνίων; | Blog – γεροΓιοβάισα

[ad_1]

Οι τέσσερις «μονομάχοι» μπαίνουν στη μάχη των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας και ο ΓεροΓιοβάισα δεν βλέπει πως θα «σπάσει» ο «αιώνιος» τελικός.

Αγαπημένη Κρήτη. Μαγικό νησί. Το Κύπελλο Ελλάδας μπαίνει στην ημιτελική φάση και ο ΓεροΓιοβάισα ταξίδεψε στο λατρεμένο Ηράκλειο για ρακές, αντικριστό, καλτσούνια και μπάσκετ!

Αναμφίβολα το ματς των ημιτελικών ήταν το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη, με τον Βασίλη Τολιόπουλο να βάζει την «υπογραφή» του σε μια επική ανατροπή των Κίτρινων. Η ομάδα του κόουτς Καστρίτη βρέθηκε μέχρι και στο -15 αλλά στην τελευταία επίθεση γύρισε το ματς.

Λιγότερο από δυο εβδομάδες μετά το μεγάλο «διπλό» στο ΟΑΚΑ η ομάδα του Άρη σήμερα (17/2) στις 18:00 καλείται να αντιμετωπίσει και πάλι τον Παναθηναϊκό. Στο «Nick Galis Hall» και πάλι ο Τολιόπουλος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Μπορεί να κάνει και στον ημιτελικό τη ζημιά; Θεωρώ δύσκολο μια καλή ομάδα της Εuroleague να την ξαναπάθει και μάλιστα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Πάντως διαφωνώ με πολλούς που βλέπουν… εκδίκηση και ξέσπασμα. Θεωρώ εξαιρετική επιλογή το handicap +14.5 του Άρη στο 1.85.

Στον άλλο ημιτελικό θεωρώ πως ο Ολυμπιακός κόντρα στον Προμηθέα (21:00) θα έχει πολύ πιο εύκολη δουλειά σε σχέση με τον Παναθηναϊκό. Βλέπω μια σβηστή πρόκριση της ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα με διαφορά 11-15 πόντους. Ένα σημείο που πληρώνει 4.50. Καλή επιλογή και οι Over 151.5 πόντοι στο 1.75.

Να κλείσουμε και με λίγο μπαλίτσα για το καλό. Στις 20:30 ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τη Λαμία στη Λεωφόρο. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν αναμένεται να κατέβει με πολλές αλλαγές στο ματς ενόψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, ενώ το σύνολο του Βόκολου καίγεται για βαθμό για τη μάχη της εξάδας με τον Αστέρα. Θεωρώ πως το Τριφύλλι θα τα καταφέρει να πάρει το τρίποντο αλλά με δυσκολία. Επιλέγω ένα Bet Builder με άσο του Παναθηναϊκού, G/G και Over 4.5 κόρνερ σε απόδοση 3.80.

[ad_2]

Source link

Related posts

Σπάρτα Πράγας – Γαλατάσαραϊ: Χάος στο φινάλε, με ξύλο και κλωτσιές ανάμεσα σε παίκτες και επιτελεία (vid)

Error 404 | gazzetta.gr

Ζβέρεφ: Τον Μάιο η νέα δίκη για τον ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του

Αφήστε ένα σχόλιο