AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Υγεια

Γεωργιάδης: Επί πληρωμή τα απογευματινά χειρουργεία στο ΕΣΥ

[ad_1]

Για τις κινητοποιήσεις των αγροτών, τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, τις καταλήψεις στα πανεπιστήμια και τα απογευματινά χειρουργεία στο ΕΣΥ μίλησε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

«Η κυβέρνηση δεν αντιδικεί με τον αγροτικό κόσμο, η κυβέρνησή μας μεριμνά για τον αγροτικό κόσμο. Όλοι οι υπουργοί έχουν πάρει μέτρα υπέρ των αγροτών. Αγροτικές κινητοποιήσεις υπάρχουν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.

Δεν έχει υπάρξει καμία ολιγωρία για τις αποζημιώσεις. Δεν νομίζω πως έχει υπάρξει κυβέρνηση στην Ιστορία που να έχει δώσει νωρίτερα αποζημιώσεις από εμάς. Αυτό δεν σημαίνει πως δίνονται νωρίς.

Σε ό,τι αφορά τα απογευματινά χειρουργεία που θα ξεκινήσουν σύντομα, εξήγησε ότι, «σήμερα τα χειρουργεία είναι μέχρι τις 15:00, κάτι που έχει δημιουργήσει μία λίστα, εκτός κι αν κριθεί επείγον και χειρουργηθεί κάποιος επειγόντως.

Αυτό που ισχύει σήμερα θα ισχύσει στο ακέραιο, ωστόσο, αν θέλει κάποιος όμως, θα πάει να χειρουργηθεί το απόγευμα επί πληρωμή. Για να μπορεί μία κλινική να οργανώσει απογευματινά χειρουργεία, θα πρέπει να έχει εκπληρώσει τα πρωινά της χειρουργεία.

Η χρέωση θα προβλέπεται μέσα από την υπουργική απόφαση. Για την κάθε επέμβαση έχουμε συγκεκριμένο τιμοκατάλογο. Ο ΕΟΠΥΥ θα πληρώνει το 70% και ο ασθενής το 30%».

(eurokinissi photo)


[ad_2]

Source link

Related posts

Κόλλησε ρούχο στο σίδερο; Πως μπορείτε να καθαρίσετε την πλάκα χωρίς να την καταστρέψετε

«Σταματήστε τα κορωνοεμβόλια mRNA!!!»: Αρχίατρος κάνει άνω-κάτω τις ΗΠΑ, vid

Η αντιμετώπιση της απώλειας ακοής μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου

Αφήστε ένα σχόλιο