AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Γιαννακόπουλος: «Στόχος να χάνουν πριν στρίψουν στην Κηφισίας, στην ΕΟΚ και την ΚΕΔ τι γίνεται»;

[ad_1]

Στον απόηχο του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε για τη νίκη επί του Ολυμπιακού, τη διαιτησία και τους στόχους του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός αναδείχτηκε νικητής στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα στο ΟΑΚΑ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στη διαιτησία με μια σειρά από stories, ποστάροντας και το hashtag #ΕΟΚΜΑFIA.

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ επανήλθε στο θέμα μέσω live στο Instagram, σχολιάζοντας τη διαιτησία, τις δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα και τους στόχους του Παναθηναϊκού που φτάνουν μέχρι τις… 20 Ευρωλίγκες.

«Λέει πως έπαιξε ρόλο η διαιτησία. Σε ποιες φάσεις έπαιξε ρόλο η διαιτησία; Για πες μας! Στο επιθετικό του Ναν; Όταν η διαφορά είχε πάει στους 15 και ήσασταν έτοιμοι να διαλυθείτε; Στο γεγονός ότι σε κανένα challenge μας δεν πήγαιναν οι διαιτητές να δουν τις φάσεις; Που ζητήσαμε να πάνε να δούνε το τρίποντο και δεν πήγε να το δει γιατί έλεγε είναι βέβαιος για τη φάση. Που δεν πάει να δει τη φάση; Που φαίνεται ξεκάθαρα ότι πατάει. Και μετά από λίγο πάει μόνος του για να δει το τρίποντο και φάουλ του Γκριγκόνις! Που καλά έκανε, γιατί ήταν δίποντο αλλά έπρεπε να κάνει και πριν το ίδιο. Στο 83-80 κάνει φάουλ ο Παπανικολάου που αγκαλιάζει, μπροστά του, γιατί δεν δίνει αντιαθλητικό; Δεν κατάλαβα! Γιατί είχε κριθεί ο αγώνας; Ή για να τους κρατήσει μέχρι το τέλος μέσα.

Μιλάει για τις βολές… Το ξύλο που έπαιξαν σε όλο τον αγώνα… Σε πόσα καλάθια του Λεσόρ ήταν καλάθι και φάουλ; Που δεν τολμούσε ούτε να διαμαρτυρηθεί γιατί ήξερε ότι το “Τ” ήταν έτοιμο. Καθόλου ευχαριστημένος δεν είμαι που νικήσαμε με 5 πόντους, 40 έπρεπε να κερδίσουμε! Δεν μου λέει τίποτα το ότι πριν από τρεις μήνες μας διέσυραν και μέσα σε τρεις μήνες φτιάξαμε ομάδα για να κερδίσουμε αυτούς και τους διαιτητές τους! Τίποτα δεν μου λέει!

Αυτό που έχουμε φτιάξει και αυτό που στοχεύουμε είναι να τρώνε 40άρες σε κάθε παιχνίδι. Να χάνουν πριν στρίψουν από την Κηφισίας και στο ΣΕΦ να μην κατεβαίνουν. Αυτοί είναι οι στόχοι του Παναθηναϊκού. Δίκαια και νόμιμα, μέσα στις τέσσερις γραμμές. Στόχος μας είναι να πάρουμε και το 7ο και το 8ο και το 20ό. Να φτιαχτεί η καλύτερη ομάδα που έχει παρουσιάσει ποτέ το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Και θα γίνει!

Αλλά δεν μπορεί κύριε Μπαρτζώκα τρία χρόνια να ειρωνεύεσαι, να είσαι αλαζόνας και τώρα που είσαι από κάτω, και θα είσαι για πολύ, να είσαι βέβαιος, να βγαίνεις και να λες αυτά! Παραδέξου μια φορά ότι έχασες δίκαια. Που δίκαιο θα ήταν να έχανες με 40!

Στην ΕΟΚ και την ΚΕΔ τι γίνεται; Όλα καλά; Παρατηρητές δεν υπάρχουν; Επειδή οι δυο από τους τρεις είναι γιοι πρώην διαιτητών με δύναμη και η άλλη η αγαπημένη σας; Και όλοι ξέρουμε γιατί είναι η αγαπημένη σας τα τελευταία πολλά χρόνια και την στέλνετε σε κάθε ματς με ενδιαφέρον. Είπαμε αγάπη, σεβασμός, μακριά από την βία και αυτό θα κρατηθεί. Από ‘κει και πέρα όμως, είσαστε και εσείς υπεύθυνοι για αυτοί που παρουσιάζετε.

Έχει φτιαχτεί φέτος το ωραιότερο πρωτάθλημα των τελευταίων πολλών ετών και πάτε να το χαλάσετε! Αν ο Ολυμπιακός δεν ήταν χτες τόσο χάλια, μια, δυο, τρεις να σε κρατάει η διαιτησία μέσα, κάποια στιγμή μπορεί να γυρίσει. Όπως πήγε να γίνει στο τέλος. Τι είναι αυτά; Μηνύματα για τους τελικούς; Κάνετε πάρα πολύ λάθος! Η ηρεμία, ο σεβασμός και η υπομονή είναι μέχρι ενός σημείου. Ξέρουμε να παίζουμε όλα τα παιχνίδια και καλύτερα από εσάς! Θα είναι κρίμα να μας αναγκάσετε να βάλουμε το μπάσκετ σε δεύτερη μοίρα. Άντε μπράβο».

[ad_2]

Source link

Related posts

ΟΦΗ: Και επίσημα η επιστροφή του Κουτσουπιά ως δανεικός από την ΣΠΑΛ

Βετεράνοι Ολυμπιακού: «Κανείς δεν μπορεί να παίζει με τη μεγαλύτερη ελληνική ομάδα»

ΑΠΟΕΛ – Άρης: Δύο αλλαγές ο Σα Πίντο, φανέλα βασικού στον Μαγιαμπέλα μετά την επιστροφή του

Αφήστε ένα σχόλιο