AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Tips

Γιατί πρέπει να γίνεις μέλος του In2life Club

[ad_1]

Εδώ και λίγες μέρες το In2life Club είναι στον αέρα και είμαστε πολύ χαρούμενοι που τα μέλη του αυξάνονται με γεωμετρικό ρυθμό. Ο πρώτος και βασικότερος κανόνας του In2life Club είναι να μιλάς όπου σταθείς κι όπου βρεθείς για αυτό κι εμείς θα το πράξουμε άμεσα παραθέτοντας όλους τους καλούς λόγους για τους οποίους πρέπει να γίνεις μέλος του στα επόμενα δέκα λεπτά μαζί με δέκα φίλους σου και είναι σίγουρο πως θα έρθεις δέκα βήματα πιο κοντά στη σωτηρία της ψυχής που είναι το πιο μεγάλο πράγμα.

Είναι δωρεάν

Δεν χρειάζεται να δώσεις ούτε ένα σεντ του ευρώ για να γίνεις μέλος του In2life Club αφού δεν υπάρχει καμία οικονομική δέσμευση από τη μεριά σου προς εκείνο. Ναι, το ξαναγράφουμε για να το χωνέψεις. Δεν χρειάζεται να πληρώσεις τίποτα για να γίνεις μέλος του In2life Club. Αξίζει λοιπόν να εγγραφείς άμεσα και να απολαύσεις τα σημαντικά προνόμια εκπτώσεων και προσφορών που έχουν όλα τα μέλη του.

Είναι πανεύκολη και πολύ γρήγορη η εγγραφή σου

Αν η διαδικασία εγγραφής σου διαρκέσει περισσότερα από τριάντα δευτερόλεπτα, δεσμευόμαστε ότι θα σου στείλουμε πληροφορίες για να βγάλεις τριάντα χιλιάδες ευρώ από κρυπτονομίσματα. Δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω από το να καταχωρήσεις τα στοιχεία σου, στο νέο mini-site του Ιn2life Club. Χρειαζόμαστε μόνο ένα έγκυρο mail από την αφεντιά σου. Αφού επιβεβαιώσεις το mail σου  στη συνέχεια θα λάβεις ένα μοναδικό QR code μέλους με αναλυτικές πληροφορίες ως προς τη χρήση του.

Στις εκπτώσεις και στις προσφορές λέμε ΝΑΙ

To In2life Club έχει ένα δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων -καταλύματα, καφέ, εστιατόρια, ταβερνάκια, ζαχαροπλαστεία αλλά και μπαρ τα οποία μπορείς να βρεις εδώ- που προσφέρουν μια σειρά από εκπτώσεις, προσφορές και προνόμια για τα μέλη του In2life Club. Σε περίπτωση που θες ως μέλος του In2life Club να κάνεις χρήση της έκπτωσης/ προσφοράς που απολαμβάνεις θα χρειαστεί να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά με το κάθε συνεργαζόμενο κατάστημα, για να ενημερώσεις για την προσέλευσή σου, ώστε να εξασφαλίσεις ένα ελεύθερο τραπέζι, αποφεύγοντας ενδεχόμενη ταλαιπωρία.

Τα προνόμια δεν σταματάνε στις εκπτώσεις

Όλα τα μέλη του In2life Club θα μπορούν να συμμετέχουν σε αποκλειστικές κληρώσεις για να κερδίσουν δωρεάν εισιτήρια για θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες αλλά και κινηματογραφικές προβολές. Επειδή όμως είμαστε κουβαρντάδες και κιμπάρηδες, θα τους δώσουμε επιπλέον την ευκαιρία να διεκδικήσουν βιβλία, ταξίδια αλλά και γεύματα ή ποτά για εκείνους και το ταίρι τους.

Οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις θα αυξάνονται και θα πληθαίνουν

Το In2life Club θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες προσθήκες συνεργαζόμενων καταλυμάτων, καφέ, εστιατορίων, ταβερνακίων, ζαχαροπλαστείων αλλά και μπαρ, με σκοπό να μην αφήσουμε κανένα μα κανένα μέλος του ανικανοποίητο. Αυτή είναι μόνο η αρχή και σου υποσχόμαστε ότι θα σε ενθουσιάσουν όλα αυτά που έχουμε στα σκαριά, το αμέσως επόμενο διάστημα.

Θα έχεις πρόσβαση σε αποκλειστική αρθρογραφία

Σαν γνήσιο τέκνο του In2life, το Club θα έχει μπόλικο υλικό για να διαβάσεις μέσα από μια αφιερωματική αρθρογραφία που θα περιλαμβάνει προτάσεις ταξιδιών σε λατρεμένους προορισμούς αλλά κι εξόδου σε καφέ, μπαρ κι εστιατόρια ιχνηλατώντας αγαπημένες γειτονιές της πρωτεύουσας  και της χώρας. 

Θα μάθεις τι είναι αυτό το affordable good living

Ο όρος affordable good living αναφέρεται σε αυτή την περιβόητη «καλή ζωή» την οποία όλοι θέλουν να απολαύσουν χωρίς ωστόσο να βάλουν το νεφρό τους ενέχυρο. Ουσιαστικά μιλάμε για την δυνατότητα να ταξιδεύεις σε όμορφους προορισμούς, να μένεις σε value for money ξενοδοχεία, να πίνεις τις καφεδάρες σου ή να κοκτεϊλάρεις στα ομορφότερα all day bars, αλλά και να γευματίζεις σε λαχταριστά φαγητάδικα, χωρίς να πληρώνεις μια περιουσία. Για περισσότερα δεν έχεις παρά να γραφτείς στο In2life Club και να αρχίσεις να το ζεις αληθινά όπως σου αξίζει.

Μαζί τα φάγαμε

Πόσταρε τη δική σου εμπειρία μετά από μια επίσκεψη σε ένα αγαπημένο σου στέκι (μπαρ, εστιατόριο, καφέ, μεζεδοπωλείο, ταβέρνα, σουβλατζίδικο, και κάθε λογής φαγάδικο) κι έλα να γίνουμε πολλοί στη δημόσια Facebook ομάδα, Μαζί τα Φάγαμε, που έφτιαξε το In2life Club γιατί κάποιος έπρεπε να το κάνει κι αυτό. Γίνε μέλος κι εσύ εδώ!


[ad_2]

Source link

Related posts

Έξι λόγοι που εξηγούν γιατί το λίπος στην κοιλιά παραμένει

Hangover: Πως να το αποφύγετε

Πώς να αναδείξετε την τραπεζαρία σας

Αφήστε ένα σχόλιο