AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Εθνικα

Γιγαντιαίο ρωσικό ρομπότ «Stalker»! Οι Ρώσοι αφήνουν ξανά τους πάντες με ανοιxτό το στόμα, vid

[ad_1]

Το βαρύ αυτοματοποιημένο συγκρότημα αποναρκοθέτησης της Ρωσίας που ονομάζεται «Stalker» δοκιμάζεται στην ειδική επιχείρηση κοντά στην πρόσφατα απελευθερωμένη πόλη Avdeyevka. Η πόλη – η οποία μετατράπηκε στην «την πιο οχυρωμένη τοποθεσία στη Γη» από το καθεστώς του Κιέβου – είναι ουσιαστικά το καλύτερο μέρος για να ελέγξετε τις δυνατότητες των κορυφαίων μηχανών της Ρωσίας. Το […]

Το βαρύ αυτοματοποιημένο συγκρότημα αποναρκοθέτησης της Ρωσίας που ονομάζεται «Stalker» δοκιμάζεται στην ειδική επιχείρηση κοντά στην πρόσφατα απελευθερωμένη πόλη Avdeyevka.

Η πόλη – η οποία μετατράπηκε στην «την πιο οχυρωμένη τοποθεσία στη Γη» από το καθεστώς του Κιέβου – είναι ουσιαστικά το καλύτερο μέρος για να ελέγξετε τις δυνατότητες των κορυφαίων μηχανών της Ρωσίας.

Το «Stalker», το οποίο αντέχει τις άμεσες εκρήξεις ναρκών και βγαίνει σχεδόν αβλαβές, ζυγίζει περίπου 27 τόνους και τροφοδοτείται από έναν κινητήρα 540 ίππων. Οι χειριστές μπορούν να κατευθύνουν το μηχάνημα με ένα σύστημα τηλεχειρισμού, μένοντας μακριά 1 χλμ από το ναρκοπέδιο σε ένα ασφαλές σημείο διοίκησης. Είναι ενισχυμένο με τέσσερις κάμερες για να βοηθά τα μέλη του πληρώματος να έχουν την πλήρη εικόνα του πεδίου μάχης και είναι ικανό να αποδεκατίζει νάρκες που είναι φυτεμένες έως και 30 εκατοστά κάτω από το έδαφος.

Οι πρώτες δοκιμές έδειξαν ότι το “Stalker” καθάρισε με επιτυχία τα περάσματα για να προχωρήσουν τα ρωσικά στρατεύματα.

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA


[ad_2]

Source link

Related posts

Υεμένη: Ο ηγέτης των Χούθι λέει πως καμία επίθεση των ΗΠΑ δεν θα μείνει αναπάντητη

Πόλεμος 1940-Κατοχή: Οι άνθρωποι που έτρωγαν από τα σκουπίδια και τα «σκουπίδια» που πλούτισαν

Mήνυμα στο Ισραήλ; Η Ρωσία αναπτύσσει περισσότερες δυνάμεις στα Υψίπεδα του Γκολάν της Συρίας

Αφήστε ένα σχόλιο