AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγρίνιο

Γιώργος Παπαναστασίου στο Δυτικά FM 92.8: «Όλοι οι Αγρινιώτες να ξεσηκωθούν» – Κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο για το Πρωτοδικείο

[ad_1]

Γιώργος Παπαναστασίου στο Δυτικά FM 92.8: «Όλοι οι Αγρινιώτες να ξεσηκωθούν» – Κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο για το Πρωτοδικείο


Κάλεσμα συμμετοχής στην κινητοποίηση που έχει προγραμματιστεί για αύριο Τρίτη (30.1.24) στα δικαστήρια του Αγρινίου προκειμένου το «δίκαιο αίτημα» για λειτουργία κεντρικού Πρωτοδικείου στο Αγρίνιο να γίνει πράξη, απηύθυνε ο δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου, μιλώντας στο «Δυτικά FM 92,8» .

Ο κ. Παπαναστασίου, στην εκπομπή «Μαζί Δυτικά» με τη Φόνη Γερμενή χαρακτήρισε αδιανόητο μια πόλη όπως το Αγρίνιο με τον πληθυσμό που διαθέτει και το μεγάλο όγκο των δικαστικών υποθέσεων, έδρα Εφετείου με τις αναγκαίες κτηριακές υποδομές , να μην έχει κεντρικό Πρωτοδικείο.

«Όλοι οι Αγρινιώτες πρέπει να ξεσηκωθούν» τόνισε ο δήμαρχος και κάλεσε εκπροσώπους φορέων και οργανώσεων αλλά και τους απλούς δημότες να συμμετάσχουν στο αυριανό συλλαλητήριο στο δικαστικό μέγαρο στις 10 το πρωί. Οι δημοτικές υπηρεσίες δεν θα λειτουργούν από τις 9:30 και ο Γιώργος Παπαναστασίου παρότρυνε τους  και τους δημοτικούς υπαλλήλους να παραβρεθούν και να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στην «καταστρατήγηση της λογικής».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του έκανε λόγο για νέα προσπάθεια υποβάθμισης της πόλης, καταλογίζοντας ευθύνες στους κυβερνητικούς βουλευτές και τόνισε την ανάγκη ο πρωθυπουργός να δει την πραγματικότητα και να υλοποιήσει στην πράξη όσα πρεσβεύσει περί εκσυγχρονισμού.

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Παπαναστασίου στο «Δυτικά FM 92,8»:

 

Η ανακοίνωση του Δήμου

Ο Δήμος Αγρινίου καλεί τους πολίτες, συλλόγους και φορείς αύριο το πρωί στις 10.00 π.μ. να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στη σταδιακή κατάργηση του Πρωτοδικείου Αγρινίου.

Οι υπηρεσίες του Δήμου Αγρινίου την Τρίτη 30 Ιανουαρίου θα λειτουργήσουν μέχρι τις 9.30 π.μ. σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Στις 10:00 π.μ. έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Αγρινίου.

«Πρέπει να δώσουμε όλοι το παρών. Είναι παράλογος και άδικος ο σχεδιασμός που προωθείται μέσω του νέου δικαστικού χάρτη. Είναι αδικία και μια τεράστια υποβάθμιση για το Αγρίνιο. Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι στη συγκέντρωση για να διαμαρτυρηθούμε, οι επαγγελματίες και οι φορείς της πόλης», ανέφερε ο Γιώργος
Παπαναστασίου.


[ad_2]

Related posts

Αγρίνιο: Νέο τροχαίο στο κόμβο – καρμανιόλα του Δημοτικού Σταδίου (εικόνες)

aitoloakarnanianews

Αγρίνιο: Το Σάββατο η χοροεσπερίδα του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Μουσικού Σχολείου

aitoloakarnanianews

Υποχρεωμένοι σε αναγκαστικά μέτρα για χρέη άνω των 50 ευρώ οι Δήμοι – Τι λέει στη “Σ” ο Β. Φωτάκης

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο